„Gilė“ paprastina dujų ir elektros atsiskaitymus grynaisiais | KaunoDiena.lt

„GILĖ“ PAPRASTINA DUJŲ IR ELEKTROS ATSISKAITYMUS GRYNAISIAIS

Energetikos holdingui „Lietuvos energija“ priklausanti elektros ir dujų klientų aptarnavimu besirūpinanti „Gilė“ paprastina atsiskaitymus grynaisiais už suteiktas paslaugas priėmimo vietose.

Pranešime nurodoma, kad klientui užteks pateikti elektros ar dujų skaitiklių rodmenis, pasakyti kliento kodą ir mokėtina suma bus suskaičiuota automatiškai. Į sumą bus įtrauktas mokestis už suvartotą energiją ir kitos sumos, jei, pavyzdžiui, yra skola, permoka, mėnesio mokestis ar mokestis už elektrą bendrosioms namo reikmėms.

Jei klientas neturės reikiamos pinigų sumos, daugelyje įmokų priėmimo vietų jis galės susimokėti tik dalį įmokos, o likusią bus galima sumokėti vėliau.

„Gilė“ taip pat nurodo, kad įmokų apskaitoje kliento skaitiklių rodmenys bus įskaitomi ne į praėjusį, bet į einamąjį mėnesį. Tai esą padės išvengti permokų, nes klientas mokės tik už tiek, kiek iki mokėjimo dienos suvartojo.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Emigrantas

Nereikia mums prastinti atsiskaitymą,mokame skaičiuoti.Kaip mokėjome,taip mokėsime ,taip moka visoje europoje.Sąskaitas siunčia ir pinigų jie tenai,paslaugų teikėjai ,savo neskaičiuoja.Jiem svarbu, kad būtų aišku ir patogu paslaugų pirkėjui.Kokia čia gali būti paslauga ar kažkokia nauja interneto programą ,kurią bruktų vartotojui ją per prievartą.Neteko matyti to niekur kitus.Neipiršite programą viena saskaita,nes žmogus turi teisę rinktis.Yra ir asmens apsaugos įstatymai,kurių neturi teisės niekas jų pažeisti.Taip kad laikykitės sau tą sukūrtą naują internetinę programą,ir naudokitės patys ,nebrukdami kitam per prievartą.

Kaunietis

Po tuo ”gerumu” slypi afioros.Nepasitikiu nei vienu,o Gilė buvo vienos sąskaitos siūlytoja už 1,- litą visos sąskaitos vienoje sąskaitoje.Fabar atsirado Mano kaunas.Kitu pavadinimu ,tie patys ir tokie patys, kaip UAB Būsto valda.Tai žmonių grupė ,kurie susikūrė verslą,ar tai darbo vietą,paslauga per prievartą.Manau FNTT,STT,VMI ,Prokuratūra turėtų susidonėti visais šitais .....

vaje

kokie geručiai. Man iš lubų pripaišė skolą. Tai kai pradėjau aiškintis iš kur tai vis kitą laikotarpį nurodinėjo. Ir vis ai, sutampa, vadinasi iš kito mėn, kitų metų. jei jau labai reik tai palaukit dar paieškosim. Dviejų metų laikotarpį apžvelgėm. Nerado, bet jus sumokėkit kažkur tikrai yra. Nors pradžioj minėjo praeitą mėn. ką gi sumokėjau, bet pasitikėjimo neliko visiškai. Bėda ta, kad ir pasirinkimo nėra

SUSIJUSIOS NAUJIENOS