Internetiniame pokerio turnyre triumfavęs lietuvis savo sąskaitą papildė milijonine suma | KaunoDiena.lt

INTERNETINIAME POKERIO TURNYRE TRIUMFAVĘS LIETUVIS SAVO SĄSKAITĄ PAPILDĖ MILIJONINE SUMA

  • 0

Vėlų sausio 16-osios šeštadienio vakarą finišavo „GGPoker World Series of Poker Winter Online Circuit“ (WSOPC) serija, kurios puošmena tapo pagrindinis turnyras, kuriame 1 700 dolerių įpirka buvo sumokėta net 6395 kartų, o auksinis nugalėtojo žiedas ir įspūdingas piniginis prizas atiteko Lietuvos atstovui.

Paulius Plaušinaitis nužygiavo iki pat finalinės turnyro dvikovos, kurioje akis į akį susidūrė su Turkijos atstovu. Lietuvis paskutinėje turnyro partijoje rankoje laikė AT ir nors „flope“ varžovas gavo jam reikalingą damą, „turne“ lietuvis išvydo tūzą, kuris garantavo pergalę grandioziniame turnyre.

Rekordinis pokerio laimėjimas

Lietuvis gaus ne tik išskirtinį nugalėtojo žiedą, tačiau savo sąskaitą papildys įspūdinga 1,23 mln. dolerių suma. Maža to, P. Plaušinaičio laukia ir 50 tūkst. dolerių vertės rėmimo paketas iš „Natural8“ pokerio kambario. Tai yra didžiausia kada nors lietuvio laimėta suma internetinio pokerio turnyre.

Lietuvis už savo nugaros paliko ir gerai žinomą JAV pokerio profesionalą Josephą Cheongą, kuris turnyre liko trečias. Paulius yra aukštų limitų grynųjų pinigų (cash game) žaidėjas ir sužaidžia vos keletą turnyrų per metus. Šiuo metu vaikinas gyvena Macau regione, kur tokių žaidimų įprastai netrūksta ir pokeris yra populiarus tarp aukštų limitų žaidėjų.

Iš viso pagrindinio turnyro prizinį fondą sudarė daugiau nei 10 mln. JAV dolerių.

Tokio dydžio laimėjimai svarbiuose turnyruose ateina ne iš niekur, jiems reikia ne vienerių metų praktikos bei mokymosi. Tad asmenys, norintys tuo užsiimti, turėtų apie tai labai gerai pagalvoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS