„Jėgos“ 116 tūkst. eurų laimėtojas: tikint galima kalnus nuversti | KaunoDiena.lt

„JĖGOS“ 116 TŪKST. EURŲ LAIMĖTOJAS: TIKINT GALIMA KALNUS NUVERSTI

  • 4

Legendinio žaidimo „Jėga“ žaidėjo Gintaro atostogos Šventojoje pasibaigė geriau nei puikiai – Didžiojo prizo, beveik 116 000 eurų, laimėjimu!

Vokietijoje su šeima jau dešimtmetį gyvenantis Gintaras – ilgametis „Jėgos“ entuziastas, loterijos bilietus perka kiekvieną kartą, kai apsilanko Lietuvoje.

„Dar prieš grįžtant į Lietuvą atostogų, pagalvojau, kad jau pats laikas laimėti, todėl bilietus pirkau kasdien. Žaidžiu daug metų ir iki šiol nebuvo pavykę laimėti didelio piniginio prizo. Esu tikras, kad tiems žmonėms, kurie tiki, jog jiems pasiseks – ir pasiseka. Svarbiausia – visiškai tikėti savo jėgomis ir niekada nesuabejoti savo tikėjimu. Juk sakoma, kad tikint, net jeigu tas tikėjimas toks mažas, kaip aguonos grūdas – galima kalnus nuversti. Taip galvodamas ir laimėjau“, –džiaugėsi Gintaras.

Laimėtojas pasakojo, kad apie Šventojoje laimėtą didelę sumą sužinojo tiesiog išėjęs pasivaikščioti – išgirdo praeidamas pro automobilį, kuriame grojo radijas.

„Eidamas išgirdau iš gatvėje stovinčio automobilio sklindantį radiją. Tuo metu pranešė apie „Jėgos“ laimėjimą. Pirma mintis tai išgirdus buvo, jog būtent aš ir esu laimėtojas, kuriam pasisekė. Nepaisant to, patikrinęs bilietą prekybos centre, nustebau. Išėję su žmona kurį laiką tiesiog tylėjome“, – sakė laimėtojas.

Žaidėjo šeima laimėtus 116 000 eurų investuos į nekilnojamąjį turtą – apmokės Vokietijoje įsigyto buto paskolą, planuoja sūnui padovanoti automobilį.

Gintaras taip pat dalinosi, kad domisi tiek Lietuvoje, tiek visoje Europoje vykstančių loterijų laimėjimais, o „Jėgos“ žaidimą renkasi dėl jo dažnumo – loterijoje galima laimėti kasdien.

„Man labai patinka, kad žaidžiant „Jėgą“ laimėti galima kiekvieną dieną. O dabar, kadangi tikėjimas atnešė lauktus rezultatus – laimėjimą, tikiu, jog susitiksime dar ne kartą, laimint ir dar didesnius prizus“, – pokalbį su šypsena baigė laimėtojas.

Prieš tai Didysis „Jėgos“ prizas buvo laimėtas pernai metais, tuomet pasisekė nuosavą verslą turinčiam vyrui – jam atiteko 142 487 eurai.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

...

"... bet kodėl ta Max-Ima nekokybiškus bilietus pardavinėja?.. ar galima juos paskui jiems atgalios priduot?".

Anonimas

viltis duniu motina !

Elena Zadeikiene

Daznai nusiperku bilietu, bet 50 metu laukiu kol pasiseks. Nutariau daugiau nepirkti!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS