Kviečia bernvakarį švęsti prie jūros | KaunoDiena.lt

KVIEČIA BERNVAKARĮ ŠVĘSTI PRIE JŪROS

  • 3

Palangos kurortas tiesiog traukia asmeninių švenčių rengėjus, nes čia viskas šalia: apstu kavinių, apgyvendinimo įstaigų, užsiėmimų - šalia banguojanti jūra. Šiame pajūrio kurorte šventės tarsi jau savaimę įsimintinos vien dėl miesto atmosferos.

Bernvakario organizavimas dažnam jaunikio draugui tampa nemažu išbandymu. Sunku rasti vietų švęsti ir užsiėmimų, kurie patiktų ne tik, visų pirma, jaunikiui, bet ir visiems bernvakario dalyviams. Vyksta daug diskusijų ir beprasmių ginčų vardan geriausio rezultato, tačiau galiausiai jis vis tiek pasiekiamas. Šiuo straipsniu palengvinsime Jums užduotį, ieškant išskirtinės ir linksmos bernvakario idėjos.

Taigi, jeigu ieškote kažko, kas teiktų didelį paslaugų ir pramogų asortimentą visiškai šalia jūros, siūlome Jums “Palangos vasaros parko” pramogų kompleksą. Čia rasite batutus, kliūčių ruožą, lynų trasą medžiuose, išskirtinį vokiškos virtuvės restoraną “Van Wurst” ir itin stilingus svečių namus “Melt”. Toli eiti niekur nereikės, o užsiėmimo bus gausu. Bet apie viską nuo pradžių.

Palangoje esantys svečių namai “Melt” siūlo specialias sąlygas švenčiantiems šventes. Čia rasite dviviečius ir triviečius kambarius su išskirtiniu dizainu ir itin patogiomis lovomis. Taip pat svečių namuose yra klientams nemokama automobilių stovėjimo aikštelė. Tai puiki vieta bernvakario svečiams apsigyventi pačiame Palangos centre. Beje, šiuos svečių namus žmonės dažnai renkasi vestuvėms.

Svečių namų klientams “Palangos vasaros parko” pramogos yra nemokamos, todėl visi susirinkę į bernvakarį vyrai galės išbandyti jėgas įvairiose pramogose. Populiariausia jų yra batutai. Tai puikus fizinis užsiėmimas stiprinantis ištvermę. Susirinkę vyrai galės ne tik pašokinėti, bet ir pamėtyti kamuolį į krepšinio lankus, taip pat išbandyti batutus, kurie iškelia žmogų net į šešių metrų aukštį. Kliūčių ruože “Ninja warrior” galėsite varžytis tarpusavyje. Tai puiki galimybė išsiaiškinti, kuris yra stipriausias ir gudriausias, mat šiam kliūčių ruožui įveikti vien didelės raumenų jėgos neužteks. Na, o po visų fizinių užsiėmimų pajuskite skrydžio laisvę lynų trasoje.

Vakarinę dalį siūlome organizuoti restorane “Van Wurst”. Čia galėsite ne tik linksmai pasisėdėti su taurėmis rankose, bet ir turėsite galimybę užsisakyti vokiškų dešrų degustaciją. Visi bernvakario dalyviai paragaus išskirtinių, tiesiai iš Vokietijos atvežtų dešrų, sužinos jų istoriją ir turiningai praleis laiką. Savo pasiruoštą medžiagą galėsite rodyti restorano televizoriuose. ,,Van Wurst‘‘ turi specialius pasiūlymus išskirtinai švenčiantiems bernvakarius. Tiesa, restoranas dirbs visą žiemą, tad drąsiai kreipkitės bet kuriuo metu.

Atvykite į Palangą ir praleiskite gerai laiką. Bernvakario sėkmė priklauso ne tik nuo kompanijos, bet ir nuo vietos, kurioje galite patirti gausybę įspūdžių.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

what?!

negana to vestuviu sezonas jau praejes ir smarkiai prasilenkta su REKLAMOS UZSAKYMU, bet tokio prasto uzsakomojo "straipsnio" dar reiketu gerai paieskoti. Very very bad!!!

Anonimas

Eh neblogai reiks atvaryt , palangos mergu pasisaudyt :)

Žemaitijos kaunietis

Jeigu netoli būtų ir bobturgis su alum iš bačkų ir plačiu pasirinkimu užkandai silkių irgi bačkinio sūdymo,tikrai užsuktume.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS