M. Bartuška apdovanotas už Lietuvos ir Lenkijos verslo santarvę | KaunoDiena.lt

M. BARTUŠKA APDOVANOTAS UŽ LIETUVOS IR LENKIJOS VERSLO SANTARVĘ

  • 0

„Lietuvos geležinkelių“ generaliniam direktoriui Mantui Bartuškai už atnaujintus gerus bendrovės santykius su „Orlen Lietuva“ ir Rengės ruožo atstatymą įteiktas Lietuvos ir Lenkijos verslo santarvės apdovanojimas.

„Sakoma, kad kaimynų nepasirinksi, tačiau dažnai užmirštama, kad kiekvienas iš mūsų gali pasirinkti, kaip sugyventi su kaimynais. „Lietuvos geležinkeliai“ ir „Orlen Lietuva“ kone dešimtmetį eikvojo energiją ginčams, o keli kilometrai išardytų bėgių virto praraja mūsų santykiuose. Džiaugiuosi, kad praėjusiais metais padėtį ėmėme keisti iš esmės, ir su mūsų strategine partnere „Orlen Lietuva“ susitarėme dėl abi puses tenkinančių bendradarbiavimo sąlygų bei konkurencingų tarifų.

Be to, pradėta spręsti Rengės geležinkelio ruožo problema, tapusi nesutarimų sinonimu - Vyriausybė priėmė sprendimą atstatyti Rengės ruožą, ir tai bus padaryta artimiausiu metu“, - atsiimdamas apdovanojimą sakė „Lietuvos geležinkelių“ generalinis direktorius M. Bartuška.

Apdovanojimą konferencijoje „Lietuvybės kodas - tapk naujojo šimtmečio kūrėju“ įteikė Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų pirmininkas Jaroslavas Neverovičius.

Asociacija Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija, kuri siekia sukurti palankų klimatą Lenkijos ir Lietuvos verslui, sudaryti prielaidas sparčiam prekybos tarp abiejų šalių augimui bei panaikinti kliūtis įmonėms sėkmingai bendradarbiauti.

Asociacija suburia įmones bei aukščiausio lygio vadovus, turinčius didelę patirtį, unikalias žinias ir plačius asmeninius ryšius Lietuvoje ir Lenkijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS