Megadieniai – nuolaidos ir pramogos „Megoje“! | KaunoDiena.lt

MEGADIENIAI – NUOLAIDOS IR PRAMOGOS „MEGOJE“!

  • 1

Bateliai ir rankinė? Akiniai nuo saulės ir maudymosi kostiumėlis? Kvepalai? Stalo žaidimas? O gal žiedas su deimantu? Kiek žmonių, tiek gali būti skirtingų norų ir pirkinių, todėl kiekvieną gegužę prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ skelbia išskirtinių pasiūlymų ir nuolaidų dienas – MEGADIENIUS, per kuriuos daugelis PLC „Mega“ įsikūrusių parduotuvių, pramogų ir paslaugų vietų pirkėjus pasitinka nuolaidomis įvairių kategorijų prekėms. Šiemet MEGADIENIAI vyks gegužės 10–12 d., o nuolaidos įvairių kategorijų prekėms sieks net iki 50 proc.

„Sutaupyti perkant kasdienius pirkinius ar už mažesnę kainą įsigyti aukštos kokybės prekių ar produktų mėgstame visi, todėl išskirtinių pasiūlymų ir nuolaidų per MEGADIENIUS parengiame visiems: taupiesiems, mados entuziastams, maisto gurmanams, namų atnaujinimo entuziastams, technologijų mėgėjams, dovanų ieškotojams, vaikus auginantiems tėvams ir kt. Taigi ir priežasčių šiomis dienomis užsukti į „Megą“ kiekvienas turi dar daugiau nei kasdien“, – sako PLC „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

Per MEGADIENIUS iki 50 proc. siekiančias nuolaidas taikys tokios parduotuvės kaip „Betty Barclay“, „InAVATI“, „Jack & Jones“, „Oxox“, „Lelija“, „Vero moda“, „Deichmann“, „Surfwax“, „A&G“, „Danija“, „NS King“, „Rieker“, „Žygio batai“, „Salamander“, „Kamėja“, „Pankera“, „Optikos pasaulis“, „Mari Made“, „Aromama“, „Vitrina Pro“, „Kurima“, „Winner Sport“, „ElitO“ ir kt. Didesnes nei 50 proc. nuolaidas siūlys „Aukso gija“, „C&D style“, „Case4you“ ir kt.

E. Gendrėnaitės nuotr.

Nuolaidas taikys ir „Apranga“, „Aprangos galerija“, „Lindex“, „Mango“, „Reserved“, „Sinsay“ ir kt. drabužių parduotuvės. Apsipirkti pigiau taip pat kvies ir didieji „Megoje“ veikiantys mados operatoriai: „H&M“ apsipirkus už 30 Eur ar didesnę sumą, nuolaida visam krepšeliui sieks 20 proc., o „Sportand“ bus taikoma 25 proc. visam asortimentui.

E. Gendrėnaitės nuotr.

Išskirtinių pasiūlymų žada pažerti „Megoje“ įsikūrusi RIMI HYPER. Čia ne maisto prekių iki 40 proc. mažesnėmis kainomis galės įsigyti pirkėjai, pateikę „Mano Rimi“ kortelę. Iki 50 proc. siekiančias nuolaidas daugeliui prekių taikys ir parduotuvė „Senukai“.

Optikos salonas „Fielmann“ korekcinius akinius įsigyjantiems pirkėjams žada dovanų – akinius nuo saulės, „Optikos pasaulis“ akis suaugusiesiems tikrins nemokamai. Ypatingą pasiūlymą savo lankytojams parengė ir kino centras „Cinamon“ bei edukacinis pramogų centras „CurioCity“ – per MEGADIENIUS „Cinamon“ filmų mėgėjams visus metus galiojantį 10 kuponų rinkinį siūlys įsigyti 30 proc. pigiau, o štai „CurioCity“ visiems vaikams trečią apsilankymo valandą suteiks dovanų. Specialiais pasiūlymais savo lankytojus taip pat stebins kavinės ir restoranai.

E. Gendrėnaitės nuotr.

Per MEGADIENIUS pramogomis bus džiuginami ir suaugusieji, ir vaikai.

Penktadienį, nuo 13 iki 17 val., „Aromama“ vaikams rengs kvapnią aromaterapinio purškiklio gamybos edukaciją, kurioje bus galima susikurti mėgstamą aromatą savo kambariui.

Penktadienį, nuo 16 iki 19 val., „Monami“ kvies į legendiniais vadinamų skanėstų degustaciją. Šeštadienį ir sekmadienį, nuo 12 iki 14 val., čia bus galima paskanauti įvairių kepinių.

E. Gendrėnaitės nuotr.

Penktadienį ir šeštadienį šalia „C&D style“ parduotuvės įsikurs kvapų oazė, kurioje bus galima išbandyti jau pamėgto prekės ženklo namų kvapus. Taip pat šias dvi dienas visi „C&D style“ pirkėjai galės mėginti laimėti ir „Cote Noire“ namų kvapus bei „Philippi“ dizainerio serviravimo indus.

Šeštadienį „Megoje“ svečiuosis mažųjų itin pamėgti personažai Kakė Makė ir Netvarkos nykštukas – į knygyną „Pegasas“ nuo 12 iki 13 val. užsukę vaikai galės su jais pabendrauti, nusifotografuoti ar gauti jų autografą.

Žaidimus su prizais savo pirkėjams visas tris MEGADIENIŲ dienas rengs ir „Shop by Viktorija Siegel“ bei „Cascada“.

E. Gendrėnaitės nuotr.

Visas tris MEGADIENIŲ dienas pirkėjai tradiciškai galės naudotis daugiaaukšte ir antžemine „Megos“ automobilių stovėjimo aikštelėmis, o šeštadienį ir sekmadienį jų patogumui bus atverta dar ir papildoma automobilių stovėjimo aikštelė prie „Senukų“ biurų pastato, esančio čia pat, šalia „Megos“.

Primename, kad išskirtinių nuolaidų dienos –  MEGADIENIAI – vyks gegužės 10–12 d. Išsamus nuolaidų sąrašas ir papildomos sąlygos pateikiami interneto svetainėje www.mega.lt.

GALERIJA

  • Megadieniai – nuolaidos ir pramogos „Megoje“!
  • Megadieniai – nuolaidos ir pramogos „Megoje“!
  • Megadieniai – nuolaidos ir pramogos „Megoje“!
  • Megadieniai – nuolaidos ir pramogos „Megoje“!
  • Megadieniai – nuolaidos ir pramogos „Megoje“!
E. Gendrėnaitės ir organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vidas

Na asilai ...... PIRMYN .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS