„Oro navigacijos“ generaliniu direktoriumi paskirtas M. Beliūnas | KaunoDiena.lt

„ORO NAVIGACIJOS“ GENERALINIU DIREKTORIUMI PASKIRTAS M. BELIŪNAS

  • 1

Ketvirtadienį darbą pradeda naujai paskirtas valstybės įmonės „Oro navigacija“ generalinis direktorius Marius Beliūnas, konkursą į šias pareigas laimėjęs liepos mėnesį.

„Organizuodamas įmonės veiklą, sieksiu skrydžių saugos, kaip esminės įmonės misijos, užtikrinimo. Tam darnoje turi veikti operacinė, techninė, strateginė, finansinė, administracinė, saugos ir saugumo veiklos. Darnai užtikrinti itin svarbi vidinė darbo organizavimo ir saugos kultūra, įmonės savininko lūkesčiai ir vadovų komandos ambicijos“, – pranešime sako M. Beliūnas.

Jo teigimu, dėmesys bus skiriamas geros darbo aplinkos formavimui, įmonės darbuotojų komandiškumo skatinimui ir žmonių bei klientų pasitikėjimo įmone gerinimui.

M. Beliūnas nuo šių metų balandžio mėnesio laikinai ėjo „Oro navigacija“ generalinio direktoriaus pareigas, o prieš tai vadovavo įmonės Saugos ir saugumo departamentui.

Naujai paskirtas Įmonės vadovas yra baigęs Lietuvos teisės universitetą ir įgijęs magistro laipsnį, įmonėje „Oro navigacija“ jis dirba trejus metus.

Konkurse į šias pareigas pretendavo 20 kandidatų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

tipo naujas daraktoras...

,,,debesu sukabinetojas,,--oru navigatorius...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS