Pagrindinis „Teleloto“ vasaros prizas jau turi savininką | KaunoDiena.lt

PAGRINDINIS „TELELOTO“ VASAROS PRIZAS JAU TURI SAVININKĄ

  • 0

Prizu džiaugiasi Vaidotas iš Utenos ir jo šeima. Dar prieš laimėjimą santūrus buvęs Vaidotas, santūrumą išlaikė ir laimėjęs – nors veidas ir švytėjo laime, sunkiai sekėsi tvardyti emocijas, laimėtojas nedaugžodžiavo. Iš džiaugsmo šokinėjo ir Vaidotą į studiją atlydėję žmona su sūnumi.

Vaidotas pasakojo, kad „Teleloto“ žaidžia ne kiekvieną savaitę, tačiau prisiminęs – visada nusiperka bilietų. Žaidėjas laimingą bilietą, atnešusį tapimą antruoju pretendentu iš dvylikos į Dešimtmečio atlyginimą, įsigijo „Perlo“ terminale, o pirmadienį laimingą bilietą net du kartus tikrino internetu.

„Tik antrąjį kartą patikrinęs bilietą patikėjau, kad man nusišypsojo tokia sėkmė. Dėl to visą laiką sau sakiau, kad per anksti džiaugtis laimėjimu ar galvoti apie jo išleidimą nereikėtų. Taip galvojau iki pat paskutinės minutės, kol rankose laikiau voką su laimėjimu“, – juokėsi Vaidotas.

Uteniškių namuose vis dar netyla džiaugsmas ir sveikinimai. Džiaugiasi ne tik laimėtojo šeima, tačiau ir jų draugai, artimieji, kurie apie laimėjimą sužinojo pažiūrėję „Teleloto“ laidą, o vėliau – vieni iš kitų.

Laimėta suma jau pasiekė Vaidotą, tačiau žaidėjas sakė, kad laimėjimą leis neskubant.

„Galbūt įsigysime naują automobilį, kartu su žmona ir sūnumis išvažiuosime į šeimos atostogas. Visgi, pirmasis pirkinys greičiausiai bus saksofonas. Jaunėlis sūnus neseniai pradėjo groti saksofonu ir sužinojęs apie laimėjimą apsidžiaugė, kad pagaliau galėsime jam nupirkti saksofoną“, – juokėsi Vaidotas.

Kviečiama pasimėgauti geromis emocijomis ir pažiūrėti šventinės laidos vaizdo įrašą, kuriame galėsite susipažinti su pretendentais į Dešimtmečio atlyginimą ir patys išvysti, kokia laime švytėjo Vaidoto veidas, supratus, jog laimėjimas – jo rankose.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS