Pasitikrinkite bilietus: ieškomas 64-asis „Teleloto“ milijonierius | KaunoDiena.lt

PASITIKRINKITE BILIETUS: IEŠKOMAS 64-ASIS „TELELOTO“ MILIJONIERIUS

  • 0

Loterijų dalyvius ir toliau lydi neregėta sėkmė. Vakar populiariausioje šalies loterijoje „Teleloto“ laimėtas pagrindinis prizas – Aukso puodas su milijonu eurų.

Laimingasis bilietas, žaidėjui atnešęs lygiai 1 000 000 Eur, pirktas balandžio 8-osios rytą, parduotuvėje „Iki“, esančioje Aukštadvario pl. 28A, Trakuose.

„Labai džiugu, jog žaidėjų, laimėjusių milijonus, sveikinimas tampa jau bene kiekvieno mėnesio rutina. O dar smagiau, kad šįkart milijonieriumi lietuvį pavertė būtent lietuviška, jau 26-uosius metus mininti loterija, – sakė „Teleloto“ organizuojančios įmonės „Olifėja“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Donatas Kazlauskas. – Su nekantrumu laukiame, kada galėsime paspausti ranką 64-ajam „Teleloto“ milijonieriui. Tad tikrinkite savo bilietus ir paraginkite tai padaryti savo artimuosius bei pažįstamus.“

„Olifėja“ laimėtoją kviečia pirmiausia susisiekti telefonu +370 5 275 17 51. Po to jo bus prašoma atvykti į loterijos atstovybę ir pristatyti laimingąjį bilietą.

Vien per šiuos metus loterijos milijonieriais pavertė jau net tris lietuvius. Sausio mėnesį vilnietis „Eurojackpot“ žaidėjas susižėrė visų laikų Baltijos šalių rekordinį laimėjimą – daugiau nei 24 milijonus eurų. Kovą sėkmė aplankė uteniškę – moteris „Vikinglotto“ žaidime laimėjo 5,8 milijono eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS