Pasitikrinkite bilietus: trečiadienio vakarą „Vikinglotto“ loterijoje lietuvis laimėjo 5,4 mln. eurų | KaunoDiena.lt

PASITIKRINKITE BILIETUS: TREČIADIENIO VAKARĄ „VIKINGLOTTO“ LOTERIJOJE LIETUVIS LAIMĖJO 5,4 MLN. EURŲ

  • 10

Trečiadienį vėlai vakare paaiškėjo, jog tarptautinėje, net dešimt šalių vienijančioje loterijoje „Vikinglotto“ – lietuvis laimėjo visą Aukso puodą su 5,4 milijono eurų.

Laimingasis bilietas, žaidėjui atnešęs 5 449 588 eurus, buvo pirktas spalio 31-osios popietę, parduotuvėje „Maxima“, esančioje Statybininkų g. 4, Pakruojyje.

„Šiųmetis „Vikinglotto“ šūkis skelbia, jog sėkmingi skaičiai yra visur aplink mus. Juo skatiname žaidėjus išbandyti žaidimą su savo skaičiais – ir pakruojiškiui šis bandymas pasiteisino su kaupu. Žaidėjas visus septynis skaičius rinkosi pats – ir visi jie sutapo su vakar vakare išriedėjusiais Norvegijoje. Nekantraujame pasveikinti laimėtoją bei pasmalsauti, galbūt į bilietą paties sudėti skaičiai jam netgi turėjo kokią nors simbolinę reikšmę?“ – sako „Vikinglotto“ organizatorės Lietuvoje „Olifėjos“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Donatas Kazlauskas.

„Olifėja“ naująjį Lietuvos milijonierių kviečia pirmiausia susisiekti telefonu +370 5 275 17 51. Po to jo bus prašoma atvykti į loterijos atstovybę Vilniuje ir pristatyti laimingąjį bilietą.

Beje, skubėti pasitikrinti bilietus turėtų ne tik pakruojiečiai, mat vakardienos „Vikinglotto“ žaidime lietuviams itin sekėsi. Penkis pagrindinius bei vieną papildomą skaičių atspėti pavyko žaidėjui, bilietą pirkusiam Aukštadvaryje – jis laimėjo daugiau nei 60 tūkstančių eurų. O penkis pagrindinius skaičius atspėjo ir daugiau nei 4 tūkstančius eurų laimėjo kaunietis.

Kalbant apie Aukso puodo laimėtojus – per pastaruosius dvejus metus tarptautinė loterija „Vikinglotto“ milijonieriais pavertė jau tris lietuvius. 2021-ųjų vasarį vilnietis šioje loterijoje laimėjo 13 milijonų eurų. O šių metų kovą 5,8 milijono eurų savininke tapo uteniškė.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Chochola

Kažkodėl tik lietuviai visose loterijose pradėjo milijonus laimėti!!! Bilietų pirkimas sumažėjo- tai sugalvojo skelbti neva laimėtojus...REKLAMA, kad suaktyvinti pirkimą!!!!!!

Buka reklama

Na neskieskite, niekas jokių milijonų nelaimėjo. Čia tik melaginga reklama asilams, kad pirktų bilietus ir taip šertų gudrius sukčius.

Lietuvis

Tai jai žinote tautybe, gal jau ir patys rasite ))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS