nežinau ką ten rado ir kas ką numarino. Greičiausiai konkurentai sujudo, nes duonelė tikrai skani ir prieinama kaina. Esu diabetikė, bet kai ėmiau valgyti juodą Mortos duoną su medum tai gliukotas nuo 8,6 krito iki 6.. Gal kam yra ir kitaip, bet mano tyrimai yra tokie. Mityboje daugiau nieko nekeičiau. Ir, beje, nesu ta kuri laikosi griežtų taisyklių: šokoladas, pyragai, saldūs vaisiai mano racione dažnokai pasitaiko. Valgau ko tuo momentu norisi. Va kur kenksminga cukraus bomba tai limonadai ir gamybinės sultys
knisa 50 procentų akcijos 3 metus,o beje, ,,-pasaulinėje rinkoje labai atpigo kakava,o cukrus jau pusmetį dvigubai-girdėjote kas iš suknistų ekonomistų apie tai?
Neieškokit kriminalo jei nesuprantat chemijos.Etiketėje nurodytas bendras angliavandenių kiekis-54 g.,iš jų cukraus(sacharozės)-3,32g.Laboratorija atskirai sacharozės,t.y.paprasto cukraus(dėl kurio triukšmas) nenustatė,viskas suplakta į vieną krūvą,laktozė yra pieno cukrus,gliukozė į krakmolo sudėtį įeina,žodžiu tyrimas nieko nesako.Norint patikrinti ar etiketė nemeluoja,reikėjo nustatyti būtent sacharozę.(Tos "Mortos"nevalgiau,su "Lietuvos kepėju" nieko bendro neturiu).
normaliai tai reiktų ilgokai raugint raugą, o įmetus daugiau cukraus ir mielių fermentavimas įvyksta greičiau, ir labai pagreitėja pramoninis gamybos procesas
Tikra juoda lietuviška duona visada (o ne "dauguma") buvo kepama nenaudojant mielių, užtekdavo savo raugo, bet rauginti tekdavo ilgai. Mieles ir šiaip pagardus naudodavo tik pyragams. Tikroje juodos duonos tešloje privalo būti tik vanduo, ruginiai miltai, šiek tiek kvietinių miltų ir truputėlis cukraus, kurio duonoje nelieka, nes cukrų suvalgo raugas. Galima pagardinti kmynais. Viena gero raugo paslapčių - įtarkuotas antaninis obuolys.
pirma kart girdziu ka\d c ukrus gali numarinti zm ogu tai kiek rekuciu suedi duonos bakana iskart ir tai 3 kart dienoje turi laiko lakstyti po laboratorijas
skandalas vienai dienai. storos bobos ir diedai megsta skaniai valgyt. be e621 ir cukraus gal tik vienas ar du is desimt neperka, o likusiem giliai ....
Saldu dar nereiškia skanu. Aš tikrai mėgstu skaniai valgyt, bet nei cukraus, nei juo labiau saldiklių man nereik. Juoda duona negali būti nei saldi, nei sūri, turi būti truputėlį rūgštelėjusi, tik jau ne kaip actas. Ta proga klausimas: kada paskutinį kartą matėte duonos kepaliuką su teisingu "kriaukšliu"?
į savo produktus sočiai grūda palmių riebalus, margarina ir visokius E. Nieka šito brendo nepirkau ir nepirksiu. Nebent neadekvatai tegu ėda ar turintys silpną regėjimą.
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)