„Tele2“ grupė lyčių lygybės reitinge vėl pateko tarp geriausių pasaulio įmonių | KaunoDiena.lt

„TELE2“ GRUPĖ LYČIŲ LYGYBĖS REITINGE VĖL PATEKO TARP GERIAUSIŲ PASAULIO ĮMONIŲ

  • 0

„Tele2“ grupė antrus metus iš eilės atsidūrė tarp 100 geriausių pasaulio įmonių, užtikrinančių didžiausią lyčių lygybę darbo vietoje. Reitingą kasmet sudaranti organizacija „Equileap“ šiemet iš viso vertino beveik 4 tūkst. bendrovių visame pasaulyje. Šis pripažinimas atspindi „Tele2“ įsipareigojimą darbuotojams užtikrinti įvairią ir įtraukią aplinką.

„Lyčių lygybė – ilgalaikis mūsų įsipareigojimas darbuotojams ir viena svarbiausių tvarumo strategijos sričių. Šis tarptautinis įvertinimas parodo, kad siekdama šių tikslų „Tele2“ eina koja kojon su didžiausiomis pasaulio įmonėmis. Skatiname teigiamus pokyčius tiek telekomunikacijų sektoriuje, tiek už jo ribų, o tai svarbu ir mūsų klientams“, – sako Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims.

„Tele2“ jau antrus metus iš eilės pateko tarp 100 geriausių pasaulio įmonių, sėkmingai įgyvendinančių lyčių lygybės politiką. Šiemet bendrovė šiame sąraše užėmė 58 vietą.

„Equileap“ yra organizacija, teikianti duomenis ir įžvalgas apie lyčių lygybę verslo sektoriuje. Organizacijos atliktas vertinimas apima beveik 4 tūkst. viešųjų įmonių 27 šalyse. Sudarant reitingą, analizuojama 19 skirtingų parametrų, tarp kurių – lyčių pusiausvyra tarp darbuotojų, vyrų ir moterų darbo užmokesčio skirtumas ir seksualinio priekabiavimo politika.

Įgyvendindama savo tvarumo strategiją „Tele2“ grupė užsibrėžė tikslą iki 2026 m. pasiekti geriausią įtraukties rodiklį, turėti tvarią darbo jėgos įvairovę ir bent 40 proc. moterų vadovių.

Pernai „Tele2“ pateko ir tarp dešimties Lietuvos įmonių, užtikrinančių mažiausią skirtumą tarp moterų ir vyrų darbo užmokesčių. Šis reitingas buvo sudarytas remiantis „Rekvizitai Premium“ duomenimis, o jame iš viso buvo vertinama daugiau nei 1,4 tūkst. šalies bendrovių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS