„Tele2“ mažina populiariausių interneto ir 5G planų kainas | KaunoDiena.lt

„TELE2“ MAŽINA POPULIARIAUSIŲ INTERNETO IR 5G PLANŲ KAINAS

  • 6

Didžiausias mobilaus ryšio operatorius Lietuvoje „Tele2“ mažina populiarių interneto ir pokalbių planų kainas savo klientams. Dabar klientai už kasdienes ryšio paslaugas net iki dvejų metų mokės mažiau.

„Vienas svarbiausių mūsų įmonės uždavinių – visiems žmonėms prieinamos kokybiškos ryšio paslaugos. Suprantame, kad ekonominė situacija šalyje ir pasaulyje yra sudėtinga, todėl mūsų tikslas padėti žmonėms taupyti pinigus, o ne taupyti GB bendravimo su artimaisiais sąskaita“, – sakė „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims Petras Masiulis.

Mobiliojo ryšio bendrovės atlikta apklausa patvirtino tai, kad renkantis operatorių žmonėms svarbiausias aspektas – paslaugų kaina. Taip atsakė beveik 64 proc. respondentų ir tai puikiai iliustruoja šiandieninę ekonominę situaciją bei klientų lūkestį verslams.

Atsižvelgdamas į tai, operatorius sumažino klientų labiausiai pamėgtų planų kainas. Populiariausias namų internetas „Laisvas internetas su 50 GB“ nuo šiol kainuos 38 proc. pigiau – 5,50 Eur/mėn., vietoje 8,90 Eur/mėn.

Mobiliojo ryšio bendrovė taip pat sumažino ir 5G pokalbių plano kainą. 50 GB neribotų pokalbių ir SMS planas nuo šiol kainuos 63 proc. pigiau – 13,90 Eur/mėn., vietoje 21,90 Eur/mėn.

Atnaujinti operatoriaus planų pasiūlymai galioja visiems „Tele2“ ir kitų operatorių klientams.

Specialiu pasiūlymu galima pasinaudoti sudarant terminuotą sutartį 18 mėn. laikotarpiui be telefono arba 24 mėn. terminui, įsigyjant telefoną ir mokant jo kainą dalimis.

Apklausa atlikta 2023 m. gegužės 19–22 d. operatoriaus internetinėje svetainėje www.tele2.lt. Joje dalyvavo 1380 respondentų. Apklausoje užduotas klausimas: Kas jums svarbiausia renkantis mobiliojo ryšio operatorių?

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Įdomiausia

kad plane be interneto (kur 300 min pokalbiams) numatyta 2 eurocentų kaina už 1 MB. Maniškė nieko nesuvokdama pildydavo sąskaitą iki 40 eurų, o ta vis ištirpdavo. Aš užmečiau akį ir supratau, kad turim reikalų su sukčiais - internetas neužsakytas, nepanaršysi, bet... jei grįžus namo tavo telefone fone dirbančios programos per savo namų internetą per routerį siunčiasi atnaujinimus ar keičiasi duomenimis - tai Tele2 traktuoja kaip savo internetą?!, nes pradeda imti 0,02Eur/MB! Įsivaizduojat privati kompanija pasisavina prieigą prie mobilaus interneto per jau apmokėtą internetą! ir jei nori naudotis savo mobiliu internetu namie per routerį mokėdamas tik vienam interneto tiekėjui turi išsiimti Tele2 Sim kortelę iš telefono, kitaip mokėsi už internetą dar ir Tele2 (ir automatu pavirsi melžiama karve kaip maniškė, kuri tų procesų net nesuvokia.)

Arturas

Ka tik isejau is sio tinklo. Siulau pasidometi (issimti isklotines) kiek ir uz ka mokate. Pastebejau neatitikimus, kreipiausi..., atsakymas "lietuviskas" Paimk brangesni plana, problemu nebus... Giriasi patogumu, pigumu ... Kas netingi pasiskaiciuoti, tas supras ... : ... Per pusmeti sumoku 5eu daugiau, paslaugu gaunu dvigubai daugiau...

Pasipiktinusi

Keista, o as gavau pasiulyma neribotu pokalbiu, SMS ir GB plana tik uz 17,9 Euru/men, iprasta kaina 24,5. Apie joki plana uz 13,9 Eur/men net neuzsiminta. Kuriu galu man toks brangus, kad ir 17,9Eur/men planas, jei as pensininke ir tiek nesinaudoju,kiek jaunimas. Tas noras pasipinigiauti, vaizduojant geriecius, atstumiantis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS