„Teleloto+“ žaidėja nepastebėjo daugiau nei 17 tūkst. eurų laimėjimo | KaunoDiena.lt

„TELELOTO+“ ŽAIDĖJA NEPASTEBĖJO DAUGIAU NEI 17 TŪKST. EURŲ LAIMĖJIMO

  • 7

Visai neseniai populiariausios šalies loterijos „Teleloto“ gerbėjams pristatytas naujas žaidimas, skirtas bilietus perkantiems internetu – „Teleloto+“. Šiame žaidime dalyvaujantys turi galimybę rinktis penkis skaičius, o juos visus atspėję – laimėti pagrindinį prizą. Būtent taip ir nutiko šilutiškei Joanai (vardas pakeistas laimėtojos prašymu). Tačiau moteris laiško, informuojančio, jog jai atiteko 17 427 eurai, net neatidarė – mat palaikė dėmesio neverta reklama.

Nusipirko bilietą ir pamiršo

Joanos sėkmės istorijos užuomazgos siekia dar liepą, kuomet moteris pirmą kartą apsilankė ir užsiregistravo svetainėje, leidžiančioje loterijų bilietus pirkti internetu – loto.lt. Tiesa, daugiau nei du mėnesius moteris taip ir nepasinaudojo šios svetainės privalumais. O kai pagaliau vėl prisijungė – dar stengėsi suprasti, kaip ja naudotis.

„Aš tą naują loteriją „Teleloto+“ išbandžiau tik per atsitiktinumą. Norėdama pažiūrėti, kaip ką spausti reikia. Žinokit, nusipirkau bilietą ir pamiršau. „Teleloto“ laidos sekmadienį nepažiūrėjau, o kai gavau į elektroninį paštą laišką nuo loto.lt – net neatsidariau, pagalvojau, kad kokia reklama“, – pasakoja Joana.

Tuo tarpu loterijos organizatoriai su nekantrumu laukė, kada pirmoji naujos loterijos pagrindinio prizo laimėtoja kreipsis dėl laimėjimo atsiėmimo. Ilgainiui buvo nuspręsta apie aplankiusią sėkmę moterį informuoti ir telefonu.

„Tai tikrai nėra įprasta praktika. Visi laimėtojai, kurie savo laimingus bilietus būna pirkę internetu, informuojami elektroniniu paštu – ir to įprastai pakanka. Šiuo atveju, ilgainiui ėmėme numanyti, kad nepakaks. Tad atvykti į loterijos atstovybę laimėtoją kvietėme netgi skambučiu“, – patvirtina loteriją organizuojančios įmonės „Olifėja“ marketingo vadovė Renata Mozuraitė.

Nepatikėjo, kol negavo pavedimo

Žinia apie stambų laimėjimą Joaną taip išmušė iš vėžių, kad moteris dar kurį laiką neleido sau ja patikėti.

„Nors telefonu iš manęs neprašė jokių duomenų ar ko – tepasakė, kad laimėjau ir kad reikia atvykti į atstovybę – vis tiek galvojau, kad apgaulė. Ir net kai jau su vyru nuvykome į tą atstovybę, vis tiek sakiau, kad negali būti. Paklausė, ar galės pakalbinti. Atsakiau, kad tik tada, kai gausiu pavedimą“, – dabar jau juokiasi šilutiškė.

Atranda internetinių loterijų privalumus

Vis tik Joana pripažįsta, kad labiausiai ja nustebino ne pats faktas, jog laimėjo, o tai, kad fortūna aplankė visai kitoje loterijoje, nei tikėjosi. Moteris pasakoja, kad žaidžia jau daug metų ir kad beveik visada pirkdavo nutrinamus momentinės loterijos bilietus. O ką ir kaip galima žaisti internetu, net nesidomėdavo.

„Bet kartą dalyvavau akcijoje – nusipirkusi nutrinamą bilietą papildomai gavau galimybę nemokamai išbandyti žaidimą internete. Na ir susidomėjau, užsiregistravau. O galiausia, matot, kuo visa tai virto“, – juokiasi daugiau nei 17 tūkst. eurų „Teleloto+“ laimėtoja.

Moteris sako, kad dabar jau mėgaujasi bilietų pirkimo internetu privalumais. Ir tikisi dar didesnio laimėjimo.

„Išnaršiau tą svetainę, įsigijau įvairių loterijų bilietų. Išbandžiau ir naujų. Net iš namų nereikėjo išeiti. Lauksiu, kol ir vėl sėkmė aplankys“, – optimistiškai pokalbį užbaigia laimėtoja.

Vos prieš du mėnesius startavusi nauja loterija „Teleloto+“ įvairiomis sumomis jau pradžiugino bene 3000 žaidėjų. „Teleloto+“ bilietus žaidėjai gali įsigyti tik internetu.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Jonas Lietuvis

Visi lošimai yra liga ir priklausomybė ardanti žmogaus erosą. Neišloši nenori gyventi arba prasiloši iki sudaužytos vaikų taupyklės. Čia kaip narkotikai ar alkoholis , arba rūkalai lėtai ,bet užtikrintai ardantys sveikatą. Galima išvykti į gamtą ,pasportuoti už tuos pinigus , arba leisti laiką priperstoje vietoje žaidžiant , ir save apgaudinėjant iliuzinėmis idėjomis . Geriausias dabartinis Putino pavyzdys , bandė vabank su maža ir gerokai papuvusia armijėle išlošti didelę šalį...

Įtarus

Jeigu žaidi šį žaidimą internetu, pirmiausia reikia patvirtinti savo tapatybę prisijungiant prie savo banko. Taigi tavo banko sąskaitą teleloto žino. Klausimas: kodėl dar reikia kažkur važiuoti atsiimti pinigų? Juk gali tiesiog įmesti į tą sąskaitą ir viskas. Čia reklama.

Žmonės

Nežaiskite pas tuos mulkiai. Faktas: visoje europoje eurojackpot bilietas 2eu ir latvijoje plius Joker papildomai jei NORI dasidedi. Lt 3eurai. Ir nematai to Joker žaidimo. Mulkiai. Nežaiskite
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS