TOP 5 kalėdinių dovanų idėjos, kurias įgyvendinti padės technologijos | KaunoDiena.lt

TOP 5 KALĖDINIŲ DOVANŲ IDĖJOS, KURIAS ĮGYVENDINTI PADĖS TECHNOLOGIJOS

  • 0

Kalėdinis laikotarpis kiekvienais metais verčia susimąstyti – ką padovanoti artimiesiems, kad šventinis rytas jiems atneštų dar daugiau džiaugsmo, o išpakuotos dovanos būtų naudingos. Per šventes visi vieni kitiems linki džiaugsmo, daugiau laiko sau, geresnio, kokybiškesnio gyvenimo... O kas, jeigu visa tai būtų galima padovanoti?

„Senukų“ specialistai pataria visų pirma galvoti ne apie daiktą, kurį norite pirkti, o apie emocijas, kurias norite padovanoti artimajam. Tai padės greičiau atrasti tą ypatingą dovaną. Jie išskyrė populiariausias išmaniąsias dovanas, kurios padės įgyvendinti TOP 5 kalėdinių dovanų idėjas.

#1 idėja: dovanokite prisiminimus

Gyvename laikais, kai turime daugybę galimybių fiksuoti kiekvieną savo gyvenimo akimirką. Tačiau ekspertai pastebi, kad per pastaruosius keletą metų ypač išpopuliarėjo momentiniai fotoaparatai, leidžiantys ne tik įamžinti akimirką, bet ir ją visada turėti matomoje vietoje. Šių fotoaparatų pagalba akimirksniu atspausdinamos nuotraukos papuošia žmonių albumus, sienas, lentynas ar net šaldytuvų dureles.

Prekybininkai išskiria ir kitas technologijas, kurios ne tik padeda įamžinti prisiminimus, bet ir suteikia jiems unikalumo.

„Tiek elektroninėje, tiek fizinėse parduotuvėse vis dar neblėsta dronų populiarumas. Taip pat išlieka didelė veiksmo kamerų paklausa, kurios gali tapti puikia dovana ekstremaliems keliautojams“, – pristato Elona Uckutė, „Kesko Senukai Lithuania“ rinkodaros direktorė.

#2 idėja: dovanokite laiką sau

Didelis gyvenimo tempas, nesibaigiantys darbai, susitikimai ir kiti reikalai kiekvieną įsuka į rutiną, iš kurios kartais norisi pabėgti ir skirti tiesiog keletą minučių sau. Būtų dar geriau, jei galėtume tą „laiką sau“ padovanoti savo artimam žmogui.

Tačiau kas tai galėtų būti? Galbūt kelios minutės dienos pradžioje su aromatingos, kokybiškos kavos mielu puodeliu rankoje? Automatinis kavos aparatas dovanoja lengvesnį rytą, kai užtenka tik pastatyti puodelį, paspausti mygtuką ir galima mėgautis visiškai šviežia, ką tik sumaltų pupelių kava. Būtent to ir reikia norint atrasti daugiau laiko sau.

Jei žinote, kad žmogus, kuriam dovanosime dovaną, mėgsta skaityti – dovanokite jam jo mėgstamo žanro knygą. O tiems, kurie neturi vietos namų bibliotekai – elektroninę knygų skaityklę

#3 idėja: dovanokite pramogas

Turbūt daugeliui žodis „pramogos“ asocijuojasi su žaidimais. Tačiau žinovai atkreipia dėmesį, kad egzistuoja įvairiausių žaidimų, kurie gali pradžiuginti ne tik vaikus, bet ir suaugusius, o kartais – net visą šeimą. Ypač, jei po eglute bus supakuota žaidimų konsolė ar dar nebandytas kompiuterinis žaidimas.

Technologinių sprendimų smagiam laisvalaikiui yra įvairių, vienas tokių, kuris taip pat gali tapti linksmu bet kurios šventės atributu ir pradžiuginti Kalėdų rytą – karaokė mikrofonas arba kolonėlė su mikrofonu. O mėgstantiems dainuoti tai gali tapti netgi puikiu praktikavimosi įrankiu.

#4 idėja: dovanokite kokybišką kasdienybę

Kokie sprendimai gali padėti užtikrinti geresnę gyvenimo kokybę? Čia rikiuojasi visa eilė išmaniųjų įrenginių. Tikrai neapsiriksite, jeigu artimąjį pradžiuginsite nauju išmaniuoju telefonu.

Šie įrenginiai irgi užima svarbų vaidmenį mūsų kasdieniame gyvenime ir ne tik palengvina jo kokybę, bet ir padeda atkreipti dėmesį į savo įpročius.

Ekspertai pastebi, kad išmaniųjų laikrodžių paklausa taip pat nenustoja augti. „Šie įrenginiai irgi užima svarbų vaidmenį mūsų kasdieniame gyvenime ir ne tik palengvina jo kokybę, bet ir padeda atkreipti dėmesį į savo įpročius – sekti miego kokybę, fizinį aktyvumą ar sveikatos būklę“, – dalijasi E. Uckutė.

O jei minėtus įrenginius jūsų artimieji jau turi, puikia dovana gali tapti ir belaidės ausinės arba planšetiniai kompiuteriai, kurie irgi turi didelę reikšmę mūsų kasdienybei.

#5 idėja: palengvinkite kasdienius ritualus

Kasdieniai ritualai gali užtrukti trumpiau, jei pasitelkiami į pagalbą šiuolaikiniai prietaisai. Tai gali netgi lemti mūsų nuotaiką, pasitikėjimą savimi ir, žinoma, gerą savijautą.

Pasak „Senukų“ specialistų, per šventes tikrai pradžiugins plaukus tausojantis fenas ar tiesintuvas, galintis suformuoti ir garbanas, nauja barzdaskutė, masažuokliai, burnos irigatoriai ar elektriniai dantis balinantys šepetėliai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS