Traukiasi Lietuvos žirgyno direktorius Ž. T. Badikonis | KaunoDiena.lt

TRAUKIASI LIETUVOS ŽIRGYNO DIREKTORIUS Ž. T. BADIKONIS

  • 1

Nuo 2016 metų rugpjūčio 18 dienos iš pareigų traukiasi UAB Lietuvos žirgynas direktorius Žilvinas Tomas Badikonis, pranešė Žemės ūkio ministerija.

Direktoriaus prašymą atleisti iš darbo savo noru pasirašė žemės ūkio viceministras, Lietuvos žirgyno valdybos pirmininkas Saulius Jakimavičius.

Savo prašymą atleisti iš pareigų Lietuvos žirgyno direktorius motyvavo įtampa ir viešojoje erdvėje eskaluojamais kaltinimais  jam, kaip vadovui, dėl esą prastai prižiūrimo žirgyno. „Jau gerą pusmetį kelių piktybiškai nusiteikusių fizinių asmenų grupė pasitelkdama socialinius tinklus ir įvairias žiniasklaidos priemones mėgina apjuodinti didžiausią ir seniausią žirgyną Lietuvoje. Todėl, jausdamas atsakomybę dėl žirgyno ateities ir tikėdamasis, kad man pasitraukus šmeižto kampanija pasibaigs, nusprendžiau atsistatydinti iš pareigų",- sako Ž. T. Badikonis.

Nuo šiol Lietuvos žirgyno direktoriaus pareigas laikinai eis žirgyno direktoriaus pavaduotoja Palmyra Vinkšnaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

skaitytoja

geras, atsakingas žmogus. kažkaip neatrodo, kad atleidimo procedūra paremta teisingais faktais. greičiau lietuviškas, iki kraujo žinomas scenarijus - " reikia nušalinti" nes kažkam prireikė kėdės ;)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS