„Jeep“, „Chrysler“ ir „Dodge“ detalių užsakymas – jau elektroninėje erdvėje | KaunoDiena.lt

„JEEP“, „CHRYSLER“ IR „DODGE“ DETALIŲ UŽSAKYMAS – JAU ELEKTRONINĖJE ERDVĖJE

Amerikietiškų automobilių vairuotojai Lietuvoje originalių kokybiškų detalių savo automobiliams jau gali įsigyti ir internetu. Įgaliotoji „Jeep“ atstovė Lietuvoje ir Latvijoje bei „Chrysler“ ir „Dodge“ automobilių remontu užsiimanti bendrovė „Autobrava“ atidarė pirmąją šių modelių originalių detalių el. parduotuvę CJDparts.lt. Pirkėjai galės rinktis iš daugiau nei 500 tūkst. prekių asortimento.

Nuo vasario mėnesio veikiančioje naujoje el. parduotuvėje pirkėjams siūlomos naujos originalios automobilių atsarginės detalės, aksesuarai, eksploatacinės medžiagos, originali „Jeep“ apranga bei suvenyrai. Visos prekės parduodamos su gamintojo garantija.

Įmonių grupės „Modus grupė“ atsarginių detalių ir aksesuarų pardavimo direktoriaus Aivaro Kašubos teigimu, naujoji parduotuvė bus skirta tiek profesionalams, tiek šių amerikietiškų automobilių vairuotojams. 

„Kurdami internetinę parduotuvę siekėme, kad ji būtų vienodai patogi naudotis ir servisų darbuotojams, ieškantiems detalės kliento automobiliui, ir pavieniams automobilių vairuotojams, norintiems savarankiškai susirasti reikiamą detalę ar aksesuarą. Patogi ir aiški paieškos sistema užtikrins, kad kiekvienas čia lengvai atrastų konkretaus modelio automobiliui tinkamą detalę“, - sako A. Kašuba.

Jo teigimu, be patogios paieškos sistemos, pirkėjai įvertins ir plačias atsiskaitymo galimybes. Atsiskaityti už automobilių detales galima keturiais populiariausiais būdais: internetinės bankininkystės pagalba, „PayPal“ sistema, kredito kortele arba grynaisiais, sumokant kurjeriui pristačiusiam užsakytas prekes.

Kaip teigia „Modus grupės“ atsarginių detalių ir aksesuarų pardavimo direktorius, naujoje el. parduotuvėje www.cjdparts.lt užsakant detales pirkėjams bus užtikrintas ir greičiausias įmanomas prekių pristatymas. Kiekvienos užsakytos prekės pristatymui prireiks ne daugiau nei 4 darbo dienų, jei prekės nėra sandėlyje, ir ne daugiau nei 2 - jei ji yra sandėlyje. Visos prekės gali būti pristatomos pirkėjo nurodytu adresu Lietuvoje arba jas galima atsiimti automobilių salone Vilniuje.

Saugų naršymą ir pirkimą šioje internetinėje parduotuvėje užtikrina tarptautinis „Comodo“ saugumo sertifikatas.

Tai jau trečioji  „Modus grupės“ internetinė parduotuvė. Įmonių grupei taip pat priklauso BMW ir MINI detalių bei aksesuarų parduotuvė BMWautodalys.lt ir „Fiat“, „Alfa Romeo“ ir „Lancia“ detalių parduotuvė FiatDalys.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS