„Memel Motor Fest“ festivalis Kaune: tai – garbė ir atsakomybė | KaunoDiena.lt

„MEMEL MOTOR FEST“ FESTIVALIS KAUNE: TAI – GARBĖ IR ATSAKOMYBĖ

  • 3

Automobilių entuziastų sezoną uždaryti su trenksmu – toks yra svarbiausias "Memel Motor Fest" organizatorių siekis rugsėjo 7-ąją, kai Kaune vyks automobilių šventė, skirta technikos mėgėjams ir paskutinė, finalinė, šio festivalio nata.

Šiais metais penkerių metų jubiliejų menantis "Memel Motor Fest" festivalis metų pradžioje išsiruošė į turą per Lietuvą.

Pirmoji 2019 m. šventė įvyko Vilniuje, Katedros ir Vinco Kudirkos aikštę jungiančioje Gedimino prospekto atkarpoje, kuri visai dienai tapo automobilių mėgėjų traukos centru. Po apsilankymo sostinėje didžiulis "Memel Motor Fest" karavanas sugrįžo į savo gimtąjį miestą – Klaipėdą, kur benzingalviams skirta šventė pagerino lankomumo rekordą.

Puikus oras ir bene ideali vieta leido pasiekti neoficialų rekordą. "Memel Motor Fest" lankomumo rekordą, kuriuo organizatoriai spėjo pasidžiaugti tik nurimus variklių skleidžiamoms melodijoms ir supakavus paskutinę lauko palapinę.

Dabar atėjo metas "Memel Motor Fest" sąstato vairą pasukti antrojo pagal dydį Lietuvos miesto – Kauno link. Būtent čia, Rotušės aikštėje, vaizdingoje aplinkoje, vyks bene didžiausia automobilių paroda per visą Kauno miesto istoriją.

"Po penkerių metų intensyvaus automobilių parodų organizavimo maratono ateina metas viską užbaigti ir atsisveikinti. Džiaugiamės, kad paskutiniame "Memel Motor Fest" dalyvaus rekordinis kiekis dalyvių per visą renginio istoriją", – pasakoja "Memel Motor Fest" iniciatoriai Edmundas Dargis ir Vytautas Butkus.

Su didžiule automobilių entuziastų bendruomene besiruošiantys "Memel Motor Fest" organizatoriai į Kauną kvies atvykti ypatingu metu. Rugsėjo 7-ąją vyksiantis "Memel Motor Fest" taps Kauno miesto šventės dalimi. "Tapti miesto šventės dalimi – didžiulė garbė ir atsakomybė. Tai dar labiau reikalauja ypatingo dėmesio smulkmenoms ir renginio kokybei. Siekiame, kad šis renginys liktų visų atmintyje ir širdyse", – priduria šventės organizatoriai. "Memel Motor Fest" įsilies į Senamiesčio vasaros sezono uždarymo renginį. Tai jau tradicija tapęs Kauno miesto savivaldybės "Iniciatyvos Kaunui" finansuojamo projekto "Kauno senamiestis GYVAI" renginys

Kiekvienais metais šis renginys keičia savo veidą ir rutulioja vis skirtingas tematikas. "Be galo džiugu, kad šiais metais radome partnerius, su kuriais kauniečiams ir miesto svečiams padovanosime įspūdingų akimirkų šios vasaros sezono pabaigoje. Tikiu, kad šventėje vietą ras tiek automobilių gerbėjai, tiek vaikai, tiek naujos, kitokios kultūros ieškantys žmonės", – savo džiugesiu dalijasi Kauno senamiesčio draugijos vadovė Ona Peičiūtė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

Komentuoja visažiniai, kurie nieko nežino...

tomas

Tai iš kur tas ,,Memel Motor" atsibastė? Lietuvoje tokių būti negali.

O ka,

Notrauku ideti proto neuzteko?????

SUSIJUSIOS NAUJIENOS