Vasaros koncertų cikle Vilniuje – trys papildomi pasirodymai | KaunoDiena.lt

VASAROS KONCERTŲ CIKLE VILNIUJE – TRYS PAPILDOMI PASIRODYMAI

  • 0

Jau po kelių savaičių Vilniaus universitetas tradiciškai savo absolventams išdalins aukštojo mokslo diplomus, o į istorinį universiteto didįjį kiemą sugrįš muzika.

Prie anksčiau paskelbtų akordeono talento Martyno Levickio ir bendro „Biplan“ ir Karinos Krysko vasaros koncertų jungiasi dar trys gerai žinomi vardai. Vilniaus universiteto kieme „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ sugros savo „Antimaterinį koncertą“, Jurga pirmą kartą pristatys naują programą „Jurga + Aukso pieva“, o charizmatiškoji Jazzu surengs išskirtinį pasirodymą „Grįžtu į save“.

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ visą susitelkusią kūrybinę energiją sudėjo į naujas dainas. Naujausius, visuomenės ir žmogaus įdomybes šmaikščiai apdainuojančius kūrinius muzikantai pristatys ko gero nuotaikingiausiame iki šiol grupės koncerte Vilniaus universitete liepos 13 dieną.

Antikvariniai Kašpirovskio dantys – Gabalas antimaterijos 

„Jau labai ilgai nebuvo pasirodymų, todėl bet kuris koncertas šią vasarą bus ypatingas tiek mums, tiek klausytojams“, – pasakoja muzikantai. „Turim dosnų žiupsnį naujų, gerų ir aktualių dainų, todėl bus labai smagu jomis paskaninti savo pasirodymą ir pristatyti klausytojams.“

Liepos 14 dieną Vilniaus universitete įvyks specialios Jurgos muzikinės programos „Jurga + Aukso pieva“ premjera. Šiame koncerte susijungs jos naujausio albumo „Jurga“ kūriniai ir dainininkę išgarsinusios dainos iš platininiu tapusio įrašo „Aukso pieva“.

Praėjusiais metais, minėdama debiutinio albumo 15-ajį gimtadienį, Jurga su grupe paruošė visiškai naujas kultinėmis tapusių dainų aranžuotes, kurios gyvai žiūrovams pirmą kartą nuskambės šią vasarą. Klausytojų laukia ne tik naujai skambantys hitai „Nebijok“ ar „Aukso pieva“, bet ir tokios daug metų koncertuose negirdėtos dainos kaip „Galbūt“, „Kai pamirši tu mane“ ir daugelis kitų.

Jurga – Aukso pieva

Koncertų ciklą Vilniaus universitete užbaigs išskirtinis dainininkės Jazzu gyvo garso koncertas „Grįžtu į save“ su didele muzikantų ir pritariančių vokalistų grupe. Čia nuskambės ne tik didžiausi Jazzu hitai, bet ir dar niekur negirdėti kūriniai. Po kelionių Amerikoje atlikėja iš karto sugrįžo į studiją įrašinėti naujojo albumo, tad koncerte Vilniaus universitete ji pristatys ir keletą naujų dainų.

„Džiaugiuosi ir nekantrauju vienu metu. Širdyje labai gera, kad galiu po tiek laiko vėl koncertuoti, grįžta koncertai, menas ir kultūra. Labai laukiu mūsų gyvo susitikimo, pasiilgau žmonių, Vilniaus miesto ir muzikos!“, – džiaugiasi Jazzu.

Jazzu – Nusiplauni rankas

Penkių koncertų ciklas Vilniaus universiteto didžiajame kieme prasidės liepos 11 dieną inauguraciniu Martyno Levickio ir styginių ansamblio „Mikroorkéstra“ albumo „Vivaldi: The Four Seasons“ pristatymo pasirodymu.

Liepos 12 dieną čia koncertuos ir savo naują albumą „Džiaze tik merginos“ neseniai išleidę „Biplan“ – vilniečių roko grupė sugros naują džiazinę programą, o scenoje prie „biplanų“ prisijungs ir jų dainas džiazo ritmų kartu atliks dainininkė Karina Krysko.

Liepos 13 dieną „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ suregs pirmąjį „Antimaterinių koncertų“ turo pasirodymą. Liepos 14 dieną Jurga pristatys savo naują programą „Jurga + Aukso pieva“. Koncertų ciklą Vilniaus universiteto kieme liepos 15 dieną užbaigs išskirtinis Jazzu koncertas „Grįžtu į save“. Bilietus į visus penkis ciklo renginius platina bilietai.lt.

GALERIJA

  • Justė Arlauskaitė-Jazzu
  • Jurga
Pridedamos Algio Kriščiūno, Igno Avižinio ir Liudo Masio nuotraukos
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS