Britų sporto milžinas žengia į Lietuvą | KaunoDiena.lt

BRITŲ SPORTO MILŽINAS ŽENGIA Į LIETUVĄ

  • 1

Pirmoji „SportsDirect.com“ parduotuvė bus atidaryta Vilniaus „Akropolyje“.

Pirmoji „SportsDirect.com“ parduotuvė bus atidaryta Vilniaus „Akropolyje“.

Jungtinės Karalystės mažmeninės prekybos milžinė, daugiau nei 500 parduotuvių pasaulyje valdanti bendrovė „Sports Direct International plc.“ atidaro pirmąją „SportsDirect.com“ parduotuvę Lietuvoje. Rugpjūčio 7 d., penktadienį, 1612 kv. metrų „SportsDirect.com“ parduotuvė atvers duris didžiausiame Baltijos šalyse prekybos ir pramogų centre, Vilniaus „Akropolyje“.

Šiuo metu Baltijos šalyse jau veikia „Sports Direct“ parduotuvės: dvi parduotuvės veikia Estijoje ir viena Latvijoje.

„SportsDirect.com“ parduotuvės atidarymas Vilniaus „Akropolyje“ yra vienas reikšmingiausių šių metų mažmeninės prekybos įvykių Lietuvoje. Europos ir Lietuvos vartotojams tai puikiai žinomas ženklas, o jo elektroninę parduotuvę išbandė daugelis Lietuvos gyventojų. Džiaugiamės, kad, kaip ir daugelis žinomų tarptautinių ženklų, „Sports Direct“ pirmajam žingsniui Lietuvoje pasirinko Vilniaus „Akropolį“, - sako bendrovės „Akropolis LT“ direktorius Remigijus Veikalas.

„Sports Direct“ tinklui priklauso sporto, mados ir laisvalaikio prekių ženklai, tarp kurių ir puikiai žinomi pasaulyje, tokie kaip  „Dunlop“, „Slazenger“, „Everlast“, „Lonsdale“, „Karrimor“ ir kiti.

„Sports Direct“ tinklas yra didžiausias sporto prekių tinklas Britanijoje, patrauklus klientams dėl plataus prekių asortimento bei prieinamų kainų, tad, pirmoji jo parduotuvė Lietuvoje, tikime, sulauks didelio dėmesio“, - sako R. Veikalas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

boo

klausimas: kainos bus lietuviskos ar kaip priklauso pagal uk? Jei lietuyviskos, tai bereikalo atidarineja ta parde :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS