Prie „Litexpo“ – ilgos norinčiųjų pasiskiepyti nuo COVID-19 eilės: turi patarimų | KaunoDiena.lt

PRIE „LITEXPO“ – ILGOS NORINČIŲJŲ PASISKIEPYTI NUO COVID-19 EILĖS: TURI PATARIMŲ

Nuo trečiadienio prie Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ įsikūrusio vakcinavimo centro driekiasi didžiulės pasiskiepyti nuo COVID-19 norinčių žmonių eilės. 

„Litexpo“ vakcinavimo centro koordinatorius Darius Ulickas portalui kauno.diena.lt teigė, kad žmonių eilės čia driekėsi ir trečiadienį, kai buvo paskelbta žinia apie galimybę revakcinuotis nuo COVID-19 anksčiau, ir ketvirtadienį. 

„Žmonėms galiu pasakyti, kad rinktųsi registraciją, nevažiuotų į vadinamąją gyvąją eilę, arba rinktųsi kitas vakcinacijos vietas, kurių Vilniuje yra 50. Bet, aišku, žmonėms turbūt į „Litexpo“ patogu atvažiuoti“, – sakė D. Ulickas.

Pašnekovas teigė, kad kol kas nekilo incidentų, policijos kviesti nereikėjo. „Žmonės nebuvo tokie jau pikti, yra tekę matyti ir piktesnių žmonių. Ypatingai, kai prekybos centruose atsirado apribojimai, tada žmonės buvo tikrai piktesni. Čia dauguma žmonių yra geranoriškai nusiteikę. Eilės susiformuoja, nes yra šaltasis metų laikas, ir labai daug vakcinuojasi garbaus amžiaus žmonių. O jų nusirengimo ir apsirengimo tempai lėtesni, tai turi įtakos eilių formavimuisi“, – sakė „Litexpo“ vakcinavimo centro koordinatorius.

Anot jo, žmonės dabar skiepijasi ir pirmąja, ir antrąja ir sustiprinančiąja vakcinos nuo COVID-19 doze. „Tačiau didžioji dalis – apie 80 proc. – skiepijasi trečiąja doze“, – sakė pašnekovas.

Anot jo, ketvirtadienį po 18 valandos eilių nebeliko, nes vakcinavimo centras dirba iki 19 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

man

juokas ima

Cha cha cha

Žmonės vakcinuojasi, o antivakserių šunauja iš nevilties keikiasi.

Lolo

Avinų banda pridurkai, per tokius pydarus kurie skiepijasi- kenčia kiti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS