Santaros klinikos ieško verslo inkubatoriaus valdytojo | KaunoDiena.lt

SANTAROS KLINIKOS IEŠKO VERSLO INKUBATORIAUS VALDYTOJO

  • 0

Santaros klinikos ieško biotechnologijų parko verslo inkubatoriaus valdytojo.

Pasak klinikų atstovės spaudai Gitanos Letukienės, inkubatorius teikia paslaugas jaunoms gyvybės mokslų ir susijusių sričių įmonėms.

„Inkubatoriaus tikslas – skatinti naujų gyvybės mokslų srities įmonių kūrimąsi, sumažinti verslą pradedančių tokių įmonių riziką ir padėti joms įsitvirtinti rinkoje, taip pat skatinti smulkiojo ir vidutinio verslo plėtrą gyvybės mokslų srityje“, – BNS teigė klinikų atstovė.

Operatorius turės atrinkti įmones, norinčias veikti inkubatoriuje, stebėti jų veiklą, bendrauti ir konsultuoti, teikti viešųjų ryšių paslaugas.

Anot G. Letukienės, iki šiol inkubatoriaus operatorė buvo bendrovė „Valdymas ir apskaita“.

„Paslaugos buvo teikiamos vienerius metus, o paslaugų teikėjas nesikreipė dėl jos pratęsimo. Dėl to skelbiamas naujas pirkimas“, – BNS sakė G. Letukienė.

Santaros klinikos praėjusią savaitę paskelbė operatoriaus konkursą, o paraiškų jam laukia iki spalio 9 dienos. Nauja sutartis bus pasirašoma vieneriems metams su galimybe ją pratęsti dar du kartus po vienerius metus.  

Kaip nurodoma inkubatoriaus interneto svetainėje, jame šiuo metu veikia 4 įmonės – klinikinių tyrimų įmonė „Bio 1“, krūties vėžio tyrimų bendrovė „Genotipas“, mokslinių tyrimų įmonė „Nabelita“ bei medicinos priemones ir vaistus kurianti „Signam“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS