„Sostinės kalėdinė mugė“ startuoja jau šį šeštadienį | KaunoDiena.lt

„SOSTINĖS KALĖDINĖ MUGĖ“ STARTUOJA JAU ŠĮ ŠEŠTADIENĮ

  • 1

Gruodžio 18–19 dienomis, „Avia Solutions Group“ arenoje vyks „Sostinės kalėdinė mugė“. Ta proga arenoje susiburs kone 150 skirtingų kalėdinių dovanų, aprangos ir aksesuarų kūrėjų bei maisto gamintojų, garsėjančių išskirtinės kokybės gaminiais.

Pasak organizatorių, mugės metu Vilniaus gyventojai bei miesto svečiai, užsukę į „Avia Solutions Group“ areną, turės išskirtinę progą atrasti džiuginantį kalėdinių prekių asortimentą: dovanų idėjas, puošmenas namams, rankų darbo papuošalus ir aksesuarus, naujausias aprangos kolekcijas šventėms bei prekes vaikams.

„Šventinę atmosferą kurs kone 150 skirtingų maisto, mados ir grožio prekių ženklų atstovų, susibursiančių po vienu stogu,“ – teigia Andrius Kazlauskas, renginį organizuojančios bedrovės „Festivus“ direktorius.

Anot jo, didžioji dalis kalėdinės mugės sostinėje dalyvių – lietuvių kūrėjai ir autoriai, ypatingą dėmesį skiriantys aukštai prekių kokybei užtikrinti. Tad mugės lankytojai turės progą mėgautis ne tik itin gausiu prekių asortimentu, skirtu Kalėdoms, bet ir susisipažinti su jo kūrėjais, kurie patys dalyvaus renginyje.

Organizatorių nuotr.

Savo kūrybos darbus siūlys ir gausus būrys grožio prekių ekspertų, padėsiančių išsirinkti labiausiai klientų poreikius atitinkančias prekes. Neliks užmiršti ir vaikai – jiems gaminius siūlo ne vienas mugėje dalyvausiantis prekės ženklas, itin didelį dėmesį skiriantis patogiems, judesių nevaržantiems drabužiams bei ekologiškiems žaislams kurti.

Mugės lankytojus pasitiks ir tradicinių bei gurmaniškų maisto produktų asortimentas. Jame: natūralūs aliejai, prieskoniai ir pagardai, naminė duona, pyragai, sūriai, veganiški gaminiai, imunitetą stiprinantys medaus bei šaltalankių produktai, išskirtiniai desertų rinkiniai, puikiai tinkantys dovanoti. Taip pat – rūšinė kava, arbata bei skanėstai vaikams.

Arenoje įsikursiantys prekybininkai lankytojus džiugins ir siūlydami graikiškus, itališkus, gruziniškus maisto produktus, paįvairinsiančius šventinį stalą.

Organizatorių nuotr.

Tuo tarpu kalėdinės mugės lankytojai, išsiilgę šilumos ir jaukumo namuose, galės atrasti ir namams skirtą asortimentą – tuo rūpinasi rankų darbo aksesuarus iš vilnos kuriantys, rankų darbo žvakes bei natūralius namų kvapus gaminantys prekių ženklai.

„Sostinės kalėdinė mugė“ vyks net dvi dienas, „Avia Solutions Group“ arenoje. Gruodžio 18 d., šeštadienį, lankytojai laukiami nuo 10 iki 18 val., o gruodžio 19 d. – nuo 10 iki 17 val.

Įėjimas į mugę – nemokamas!

Mugės organizatoriai primena, jog vykdant Vyriausybės sprendimą dėl COVID-19 situacijos valdymo šalyje, uždarose patalpose organizuojamuose renginiuose dalyvaujantys asmenys privalo turėti galimybių pasą. Tad lankytojus ragina nepamiršti jo turėti drauge su savimi.

Jeigu jaučiate bet kokius su COVID-19 susijusius negalavimus, organizatoriai prašo į mugę nevykti. Saugokime vieni kitus!

GALERIJA

  • „Sostinės kalėdinė mugė“ startuoja jau šį šeštadienį
  • „Sostinės kalėdinė mugė“ startuoja jau šį šeštadienį
  • „Sostinės kalėdinė mugė“ startuoja jau šį šeštadienį
  • „Sostinės kalėdinė mugė“ startuoja jau šį šeštadienį
  • „Sostinės kalėdinė mugė“ startuoja jau šį šeštadienį
  • „Sostinės kalėdinė mugė“ startuoja jau šį šeštadienį
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ciumakas

veisykla viruso?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS