Valstybės atkūrimo dieną – kariuomenės technikos ir ginkluotės paroda Vilniuje | KaunoDiena.lt

VALSTYBĖS ATKŪRIMO DIENĄ – KARIUOMENĖS TECHNIKOS IR GINKLUOTĖS PARODA VILNIUJE

  • 14

Minint Valstybės atkūrimo dieną Lietuvos kariuomenė Vilniuje, Lukiškių aikštėje, surengs ginkluotės ir karinės technikos parodą.

Sostinės renginių lankytojai galės susipažinti su beveik visų Lietuvos kariuomenės pajėgų ginklais ir karine technika, taip pat pamatyti Lietuvoje dislokuoto NATO priešakinių pajėgų bataliono karinę techniką ir sąjungininkų naudojamą ginkluotę.

Paroda veiks Lukiškių aikštėje, Vasario 16-osios gatvėje ir Gedimino prospekte ties Lukiškių aikšte, nuo 11:00 iki 14:00 val. 11 valandą renginį atidarys Krašto apsaugos savanorių pajėgų bigbendo koncertinė programa.

Parodos metu lankytojai galės susipažinti su Lietuvos kariuomenės savaeige haubica „PzH 2000“, sąjungininkų tanku „Leopard“, Lietuvos kariuomenės pėstininkų kovos mašina „Vilkas“, naujuoju Lietuvos kariuomenės šarvuotuoju visureigiu JLTV, kita bendros ir specialios paskirties karine technika ir ginkluote.

Programa (Vasario 16 d., Vilnius, Lukiškių aikštė)

11.00 – 11.35 val.       KASP bigbendo koncertas

11.00 – 14.00 val.       Lietuvos kariuomenės ir sąjungininkų ginkluotės ir karinės technikos paroda

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

KAUNIETE

tai cia parodoma ,kaip siuo metu palaikoma Lietuvos laisve .Kaip sako -savanoriskai ir su daina -seno gero anekdoto motyvas .

Cha

Cia rodys metalo lauza kuri suremontavo?

ali

Kodėl nematyti nė vieno tanko koks čia paradas be jų gal pinigų neliko nuo auksinių šaukštų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS