Valstybės saugumo departamentas ieško, kas įrengtų sraigtasparnių nusileidimo aikštelę | KaunoDiena.lt

VALSTYBĖS SAUGUMO DEPARTAMENTAS IEŠKO, KAS ĮRENGTŲ SRAIGTASPARNIŲ NUSILEIDIMO AIKŠTELĘ

Valstybės saugumo departamentas (VSD) ieško rangovų, kurie galėtų įrengti sraigtasparnių nusileidimo aikštelę prie departamento pastato sostinės Pilaitės mikrorajone.

Numatyta, kad aikštelė turės būti įrengta per keturis mėnesius nuo sutarties pasirašymo.

„Aikštelė bus įrengta VSD teritorijoje. Tai nėra naujas projektas, tokia aikštelė buvo numatyta rengiant VSD komplekso projektą. Ji bus skirta žvalgybinių funkcijų vykdymui“, – BNS nurodė departamentas.

Pirkimui suplanuotos lėšos neįvardijamos.

Tarp reikalavimų tiekėjams – jie turi verstis sraigtasparnių aikštelių statybos-montavimo darbais ir per pastaruosius metus būti atlikus panašių darbų už ne mažiau nei 100 tūkst. eurų,

Dauguma VSD padalinių į pastatą Pilaitėje persikėlė 2017-aisiais, jo statyboms ir įrengimui skirta beveik 90 mln. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Edga

Galiu isbetonuoti 2m storio betonu, atlaikys ir tanka.

kas kam rūpi

Nelegalų antplūdis sukėlė nematytą net 2014m. nacionalinio saugumo krizę, o viską eilinį kartą pramiegojęs VSD įsirenginėja sraigtasparnių nusileidimo aikštelę, kad paskui skųstis, jog nėra pinigų tam, kad joje kažkas galėtų leistis. :) Kažkaip racionaliau panaudoti lėšų ryšium su susidariusia padėtimi, žinoma, niekam iš VSD vadovybės net į galvą nešovė. :) Svarbiausia, kad vietiniai baudžiauninkai prieš valdžią nešokinėtų, o visa kita - vis tiek ne saugumiečiai iš savo kišenės išlaidas padengs.

vania

reikia irengti lauko tualeta.reikalavimai isdestyti straipsnyje
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS