Vietoje apleisto „Tauro rago“ planuojamas viešbutis | KaunoDiena.lt

VIETOJE APLEISTO „TAURO RAGO“ PLANUOJAMAS VIEŠBUTIS

  • 3

Vilniaus centre esančioje teritorijoje, kur stovi apleistas buvusio restorano ir alaus baro „Tauro ragas“ pastatas, išduotas statybos leidimas statyti viešbutį, rašo „Verslo žinios“.

Vilniaus miesto savivaldybė bendrovei „Aurochs investments“ rugsėjo pabaigoje išdavė leidimą statyti viešbutį su prekybos patalpomis J. Jasinskio ir V. Kudirkos gatvių sankirtoje esančiame 0,27 hektaro ploto iš valstybės nuomojamame sklype.

Anksčiau buvo planuota, kad projekte bus 160 kambarių viešbutis ir biurai, tačiau galiausiai apsispręsta plėtoti tik apie 189 numerių viešbutį.

Baras „Tauro ragas“ J. Jasinskio ir V. Kudirkos gatvių sankirtoje veikė 1974-1994 metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Užpelkis

Primityvumo viršūnė. Dar vienas beveidis stiklinis gargaras, kokių Europoje tūkstančiai. Bus statoma pagal visas pigiausios statybos taisykles - monolitinis karkasas ir stiklo plokštės aplinkui. O "Tauro ragas" buvo didžiausias alaus baras Lietuvoje. Teko būti. Architektas Gūzas. Prie durų stovėjo stilizuota skulptoriaus Šarapovo sklptūra "Tauras".

YES

Kaip gaila. Kiek linksmų valandų buvo praleista šioje užeigoje.

haa

dar viena griozda plastikini igrus,vis maziau centre erdviu belieka,greit prigrus beverciu plastikiniu griozdu kur tik imanoma prasmukt...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS