Vilnius kviečia verslą kartu puošti miestą Kalėdoms | KaunoDiena.lt

VILNIUS KVIEČIA VERSLĄ KARTU PUOŠTI MIESTĄ KALĖDOMS

  • 0

Šios Kalėdos sostinėje bus šviesesnės ir jaukesnės: puoselėdama tradiciją, savivaldybė kviečia verslininkus, įstaigas prisidėti prie šventinės nuotaikos mieste kūrimo – puošti ne vien savo įstaigų vitrinas centre, bet ir atokiau įsikūrusių įstaigų langus ir aplinką, miesto erdves.

au galima registruotis ir dalyvauti konkurse „Vilniaus kalėdinė vitrina 2020", kurio prizinis fondas šiemet didesnis – 5000 eurų ir net 4 prizinės vietos, informuoja Vilniaus savivaldybė.

„Jei sostinėje bus daugiau šviesos ir kerinčių papuošimų, širdyse bus daugiau džiugesio ir optimizmo. Pakili kalėdinė nuotaika tuo ir ypatinga, kad užkrečiama kaip juokas, ir yra neįtikėtinai sujungia visus. O šiuo metų laiku labiausiai trūksta ir reikia šviesias emocijas žadinančių įspūdžių ir bendrystės", – šventiškai puošti vitrinas ir miestą kviečia vicemerė Edita Tamošiūnaitė.

Konkurse „Vilniaus kalėdinė vitrina 2020" bus vertinamos miesto (eksterjero) vitrinų (į gatvę „išeinantys" sostinės parduotuvių, kavinių, restoranų, įstaigų langai, durys, namų fasadai, kurie sukuria sąsają su gatvės praeiviais) įgyvendintos puošybos kūrybinės idėjos.

Šįmet konkurso organizatoriai už dalyvavimą konkurse ir kalėdinio Vilniaus veido kūrimą žada atsidėkoti dar dosnesnius prizais. Trims daugiausiai komisijos balų surinkusioms vitrinoms atiteks: I vieta – 1500 Eur, II vieta – 1200 Eur, III vieta – 800 Eur, o daugiausiai internetinio balsavimo balsų surinkusiai vitrinai – 1500 Eur.

Registracija į atvirą konkursą vyks iki gruodžio 8 d. vidurdienio svetainėje: https://www.kaledossostineje.lt/konkursas, taip pat iki gruodžio 8 d. lauksime konkurso dalyvių papuoštų miesto erdvių ir savo vitrinų nuotraukų.

Išpuoštas Vilniaus vitrinas nuo gruodžio 10 d. iki gruodžio 17 d. vidurdienio vertins Vilniaus miesto savivaldybės sudaryta komisija ir vilniečiai bei miesto svečiai, elektroniniu būdu galės balsuoti vieno didžiausių Lietuvos internetinių naujienų portalo specialioje apklausos skiltyje. Nugalėtojai bus skelbiami gruodžio 18-tąją.

GALERIJA

  • Vilnius kviečia verslą kartu puošti miestą Kalėdoms
  • Vilnius kviečia verslą kartu puošti miestą Kalėdoms
  • Vilnius kviečia verslą kartu puošti miestą Kalėdoms
  • Vilnius kviečia verslą kartu puošti miestą Kalėdoms
S. Žiūros nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS