Neblaivi jonavietė oro uoste apdraskė ir apkandžiojo pasienietį | KaunoDiena.lt

NEBLAIVI JONAVIETĖ ORO UOSTE APDRASKĖ IR APKANDŽIOJO PASIENIETĮ

  • 13

Vilniaus oro uoste neblaivi moteris apdraskė ir apkandžiojo pasienietį, jam prireikė medikų pagalbos.

Kaip skelbia Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė apgirtusią agresyviai besielgusią moterį, ji nepakluso VSAT pareigūnų reikalavimams. Dėl incidento 41-erių jonavietė su nepilnamete dukra į Egiptą neišvyko.

Ketvirtadienio pavakarę pasieniečiams tikrinant atvykstančiųjų į  Hurgadą keleivių dokumentus, oro uosto tarnybų pareigūnai į atvykimo salę pristatė į Hurgadą ketinusias skristi moterį su dukra.

Dėl 14-metės besibaigiančio galioti paso termino į Egiptą atsisakiusi vykti ir jos motina, pasieniečiams paprašius pateikti pasą, tą daryti atsisakė. Moteris VSAT pareigūną įžeidinėjo necenzūriniais žodžiais, nevykdė teisėtų jo reikalavimų, netgi ėmė draskytis ir kandžiotis. Nuo agresyvios keleivės nukentėjusiam pasieniečiui prireikė medikų pagalbos.

Neadekvačiai besielgiančią moterį VSAT pareigūnai sulaikė. Ją tramdant teko panaudoti antrankius. Moteris ir paauglė buvo pristatytos į VSAT tarnybines patalpas.

Vėliau sulaikytąją pasieniečiai perdavė į oro uostą atvykusiems policijos pareigūnams. Jie moteriai nustatė 0,7 promilės girtumą.

Nepilnametė perduota Vaiko teisių apsaugos ir Įvaikinimo tarnybos darbuotojams.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

??

kas čia per pareigūnai, kad bobelės tvarko juos? Gal jie patys grabinėjosi kur nereikia, tai ir apdraskė?

Cianidas

Pypiec pasieniečiui,pasiutligė garantuota

===>>> Tai \\\\\.../////

Labas, tu vis dar lytiskai santykiauji su savo motina?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS