Nutrauktas ikiteisminis tyrimas dėl galimo išžaginimo, kurio epicentre – P. Gražulis | KaunoDiena.lt

NUTRAUKTAS IKITEISMINIS TYRIMAS DĖL GALIMO IŠŽAGINIMO, KURIO EPICENTRE – P. GRAŽULIS

  • 8

Vilniaus apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus vyriausiasis prokuroras priėmė nutarimą nutraukti ikiteisminį tyrimą dėl galimo išžaginimo.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas kovo mėnesį, siekiant nustatyti, ar pagrįsti vienos moters teiginiai, kad ją galbūt išžagino Seimo narys Petras Gražulis.

Įvertinęs tyrimo metu surinktus duomenis, gautas specialistų išvadas bei liudytojų apklausas, prokuroras konstatavo, kad ikiteisminis tyrimas dėl išžaginimo nutrauktinas, nes nebuvo padaryta veika, turinti minėto nusikaltimo požymių.

Primename, kad nauji nemalonumai, kuriuose atsirado ir Seimo nario pavardė, vytis jį pradėjo kovo 25 dieną, kai jauna moteris kreipėsi į sostinės pareigūnus dėl galimo išžaginimo Trakų rajone, Vosyliukų kaime.

Kaip portalui tąkart turimą informaciją detalizavo J. Samorokovskaja, moters pareiškime rašyta, jog minėtoje vietoje, pažįstamo vyro namuose, ją esą apsvaiginę alkoholiu kovo 15 dieną išžagino du vyrai – vienas iš jų P. Gražulis.

Pats P. Gražulis apie incidentą portalo kauno.diena.lt žurnalistams komentuoti atsisakė grįsdamas tuo, kad viską jau yra pasakęs kitai šalies žiniasklaidos priemonei, todėl neturįs, ką pridurti.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

grazuliukas pupuliukas

Greiciausiai nustate, kad nukentejusi maziau priesinosi, nei priesinasi zaginamos. Tipo NE si karta buvo TAIP, o ne NE. O gal Grazulis tai dare tam, kad irodyti, kad jis ne pupulis gejukas. O gejukai gi neprievartauja moteru. Tai ir irode musu Grazuliukas.

Dabar sodyt

Vygdytoją ir užsakovą(us)

teismas nustate

kad ne jis o ji zagino
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS