Paaiškėjo, kad be žinios dingusi septyniolikmetė buvo nužudyta | KaunoDiena.lt

PAAIŠKĖJO, KAD BE ŽINIOS DINGUSI SEPTYNIOLIKMETĖ BUVO NUŽUDYTA

  • 18

Sekmadienį policija pranešė, kad Vilniuje praėjusią savaitę be žinios dingusi septyniolikmetė mergina buvo nužudyta. Pareigūnai sulaikė tris jaunuolius, įtariamus nepilnametės nužudymu.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė tris jaunuolius, įtariamus nepilnametės, gimusios 2001 metais, nužudymu.

Dar sausio 31 d. sostinės kriminalistai kreipėsi į visuomenę pagalbos – suteikti informaciją apie dingusią be žinios septyniolikmetę ar jos buvimo vietą.

Po intensyvios nepilnametės paieškos vasario 1 d. kriminalistai sulaikė du jaunuolius, gimusius 1997 m. ir 1998 m., ir merginą, gimusią 1998 m., įtariamus šios merginos nužudymu. Jaunuoliai policijai žinomi, anksčiau yra teisti už vagystes, sveikatos sutrikdymus.

Ikiteisminis tyrimas perkvalifikuotas į nužudymą. Šiuo metu vyksta intensyvios merginos kūno paieškos.

Įtariamiesiems skirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėnesiams.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros 1ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Blinda

Pakarti visus iskrypelius!

...

Ach: "Po intensyvios nepilnametės paieškos vasario 1 d. kriminalistai sulaikė du jaunuolius, gimusius 1997 m. ir 1998 m., ir merginą, gimusią 1998 m., įtariamus šios merginos nužudymu" - jei ne ta 'mergina', tai ir žudynių nebūtų, 'mergina' konkurencijos nenorėjo.

Mama

Jeigu tiems vaikams butu suteikta galimybe lankyti nemokamus burelius, kad nesislaistytu gatvemis be tikslo, manau jie butu uzauge ne nusikalteliais. Ka vargsai tevai gali duoti savo vaikui dirbdami po 12 val ir gaudami minimuma? Vat ir uzauginom. Kas del to kaltas?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS