Pareigūnai sulaikė ginklu vyrui grasinusius žvejus | KaunoDiena.lt

PAREIGŪNAI SULAIKĖ GINKLU VYRUI GRASINUSIUS ŽVEJUS

  • 4

Šeštadienį Vilniaus rajone pareigūnai sulaikė du asmenis, kurie atvykę į privačią teritoriją žvejoti grasino šaunamuoju ginklu jos savininkui.

Kaip informavo Policijos departamentas, Paberžės seniūnijoje į privačią žmogaus teritoriją pažvejoti atvyko du pašaliniai vyrai. Savininkui bandant išprašyti nelauktus svečius, šie netikėtai išsitraukė ginklą ir pradėjo juo grasinti. Šeimininkas nesutriko ir iškvietė policiją, tai išgirdę, vyrai pasišalino automobiliu „Mercedes“.

Apie įvykį buvo informuoti visi pareigūnai - netoliese buvę kelių patruliai minėtą automobilį pasivijo ir sustabdė. Automobilyje buvę vyrai bandė slėpti ginklą daiktadėžėje tarp sėdynių - asmenys paprašyti išlipti iš automobilio, surakinti antrankiais ir sulaikyti.

1963 ir 1976 metais gimę vyrai automobilyje turėjo legaliai laikytą ginklą „Glock“, taip pat dėtuvę su šoviniais ir peilį.

Vyrai pristatyti į sostinės 1-ąjį policijos komisariatą. Policijos departamentas taip pat paskelbė sulaikymo vaizdo įrašą.

 

 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti. Už tai įstatymai numato viešuosius darbus, baudą, laisvės apribojimą, areštą, ar laisvės atėmimą iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

geras

taip jau iskart ir nuzudyti koks apgailetinas teisinis issilavinimas.

Aleksui

Nemanau kad į kieme iškastą prūduką suvirto pažvejoti.

Aleks

Tai jeigu tu sau tvenkeni iskasai, ir tau atejo zvejoti tu dar kavos pasiulisi?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS