Policija pradėjo tyrimą dėl svastikos prie žydų bendruomenės būstinės | KaunoDiena.lt

POLICIJA PRADĖJO TYRIMĄ DĖL SVASTIKOS PRIE ŽYDŲ BENDRUOMENĖS BŪSTINĖS

Vilniuje, prie Lietuvos žydų bendruomenės, sekmadienį iš žemių supylus svastikos ženklą policija pradėjo tyrimą dėl neapykantos kurstymo.

Vilniaus apskrities policijos duomenimis, svastika Pylimo gatvėje supilta panaudojus gėlių vazono žemę.

Įvykio nuotraukos sekmadienį publikuotos socialiniame tinkle, svastiką pastebėjo ir Lietuvos žydų bendruomenės (LŽB) atstovai.

LŽB pirmininkė Faina Kukliansky sakė, kad tokio akivaizdaus antisemitizmo Lietuvoje nėra buvę jau seniai, ir atkreipė dėmesį, jog tai įvyko per Tautų šventę bei artėjant Holokausto minėjimo renginiams.

GALERIJA

  • Policija pradėjo tyrimą dėl svastikos prie žydų bendruomenės būstinės
  • Policija pradėjo tyrimą dėl svastikos prie žydų bendruomenės būstinės
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

o

reikejo pasistatyti videokamera ir nebutu problem dabar uz musu MMpinigus lendam zydeliam i subine o jie dar drista ir paloti per kom ant musu kovotoju kuriuos nuzude ko gero tokie pat kaip dusanskis kuri mosad globoja o iav nesikisa nes ir ten visa tiesa uz piniga perkama o ta /demon..kratyja/ grynas blefas nes saly vyksta kone pilkaras ir bijo nusiginkluot nes tuomet negrai su indenais ismustu visus kuklusklano rasistus su savo pagelbininkais sionsatanistais kurie ir skatina ta bordeli kuris vyksta jau europoje nes kuo daugiau itampos tuo lengviau valdyti pasauli bet si syki to jau nebus nes zmones suprato koki junga jie nese ir jiems nepades nei bunkeriai nei betkokie velniai,,,,,,,,

komunarai ritasi aukštyn

žinome, kaip gaivalai kilo komunarai greifenbergeriai, čarnai ir kiti. Dabar Maskolijos įtakoje vėl kelia qalvas kolaborantai. Jiems žodis ´patriotas´ skamba kaip keiksmažodis. Jie dar nedrįsta žmones, mylinčius savo Tėvynę vadinti buržaziniaias nacionalistais. Aiškėja, kad kolonistams ir jų vaikams nevertėjo suteikti Lietuvos pilietybę, nes jie nelojalūs gimtinei. Nuomonė.

Ritamės žemyn

Ką ten galima tyrti,jeigu grupė "patriotų",tiesiog dievina visokius noreikas,škirpas,krištaponius ir kitus nenaudėlius,o valdžia ,jiems nuolaidžiauja,nes bijo papūnės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS