Savo namuose Vilniuje apiplėštas garbaus amžiaus vyras | KaunoDiena.lt

SAVO NAMUOSE VILNIUJE APIPLĖŠTAS GARBAUS AMŽIAUS VYRAS

Savo namuose Vilniuje apiplėštas garbaus amžiaus vyras.

Kaip pranešė Policijos departamentas, pirmadienio vakarą, apie 20 val., Naujininkų rajone, Dariaus ir Girėno gatvėje, į 77 metų vyro butą, atidarius duris, įsibrovė keturi asmenys.

Ant grindų pargriovę buto šeimininką, jie pagrobė televizorių bei dėklą su asmens dokumentais.

Nuostolis siekia 400 eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.

Tas, kas apiplėšė įsibrovęs į patalpą arba panaudojęs nešaunamąjį ginklą ar kitą daiktą, kuriuo galima žmogų žaloti, arba apiplėšė pagrobdamas didelės vertės svetimą turtą, baudžiamas laisvės atėmimu iki septynerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

sankcijos rusams veikia

gerove... nuostabi salis aferistams elektrikams siukslininkams visokiems te telefoniniams daktariukams... pas senuka turbut buvo ateje is privalomo pensijinio fondo tam ka permoka atsiimt... galvoju gerai kad dar vakcinatoriai su QR kodu tikrintojais neprisisitate a tai mirtinai uzvakcinave butu....kekviena diena turi dziaugtis a tai nausedos gerove gali tave uzlauzt taip kad klumpes kartu su kanopom atmesi... kaip del elektros ? norit ? turiu po 4 eur kibiras...kibire 10 litru... jei naudosite su galva abonemento garantuotai uzteks 84 menesiams... pasirasot ? o jeigu ne tai elektra atjunsim...ir pajungimas kainuos ir elektra brangs... juk kazkaip taip gerove piliecius reketuoja.. kekviena diena kekvienam zingsnije...ble visu dievu apleistas krastas su vakaru koloniju kultura...biznesmenai xreno

Anonimas

NĖRA KO SENUKAMS ATIDARINĖTI DURIS....TAM YRA DURŲ AKUTĖ....O SAVI PRIVALO TURĖTI SAVO RAKTUS.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS