Sukčiai iš sostinės gyventojų per parą išviliojo per 11 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

SUKČIAI IŠ SOSTINĖS GYVENTOJŲ PER PARĄ IŠVILIOJO PER 11 TŪKST. EURŲ

  • 3

Sukčiai iš Vilniaus miesto ir rajono gyventojų per maždaug parą išviliojo daugiau kaip 11 tūkstančių eurų.

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas šeštadienį pranešė apie keletą sukčiavimo atvejų.

Ketvirtadienio vakarą, apie 19.22 val. Vilniuje, Linkmenų gatvėje iš 31-erių moters banko sąskaitos, paspaudus elektroniniu paštu atsiųstą nuorodą, apgaule pasisavinta 400 eurų.

Penktadienio rytą, apie 9.30 val. Vilniaus rajone, Zujūnų seniūnijoje, Čekoniškių kaime telefoniniai sukčiai, prisistatę banko darbuotojais, iš 69-erių moters apgaule išviliojo elektroninės bankininkystės duomenis ir iš banko sąskaitos pasisavino 6 902 eurus.

Apie 18.30 val. Vilniuje, Žemaitės g., iš 44-erių moters banko sąskaitos, paspaudus į mobiliojo ryšio telefoną atsiųstą nuorodą, apgaule pasisavinti 895 eurai.

Apie 20 val. Vilniuje, Subačiaus gatvėje nepažįstamas asmuo, susisiekęs su 43-ejų moterimi dėl fotoaparato pirkimo ir per „WhatsApp“ programėlę atsiuntęs nuorodą, iš jos banko sąskaitos pasisavino 316 eurų.

Panašiu laiku, apie 20.50 val. Vilniuje, Musninkų gatvėje iš 47-erių moters banko sąskaitos, paspaudus į mobiliojo ryšio telefoną neva iš banko atsiųstą nuorodą dėl apribotos paskyros, apgaule pasisavinti 2 877 eurai.

Visais atvejais teisėsauga pradėjo ikiteisminius tyrimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

birute

jei neturetu tai ir neduotu,durniu laivas,galima pagalvotikad jie nemasto,jei naudojasi telefonais tai ka cia šūda govorit

Ццц

Na ka as tai su pagarba vagim saunuoliai jei dar sugeba apmulkinti nes kiek kalbama rasoma rodoma o zmones vis tiek pasimauna

senis

daug pinigu kvailiai turi .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS