Užfiksavo šiurpų išpuolį sostinės centre: vyras merginoms grasino replėmis | KaunoDiena.lt

UŽFIKSAVO ŠIURPŲ IŠPUOLĮ SOSTINĖS CENTRE: VYRAS MERGINOMS GRASINO REPLĖMIS

Trečiadienio vakarą Vilniaus centre grojęs styginių kvartetas „4Strings“ sulaukė šiurpaus grasinimo. Agresyviai nusiteikęs vyras merginų klausinėjo apie homoseksualius asmenis, o galiausiai pagrasino replėmis. 

„Atsakykit, ar jūs už p***rus, ar prieš, nes aš turiu reples“

„Vakar grojome gatvėje prie Vinco Kudirkos paminklo. Vienos pertraukėlės metu priėjo treninguotas vyras ir paklausė „Jūs už p***rus ar prieš?“, mes jam nieko neatsakėme, tačiau jam dar kartą paklausus „Atsakykit, ar jūs už p***rus, ar prieš, nes aš turiu reples“, ir parodžius, kad rankoje laiko dideles senas metalines reples, kurias paėmė į kumštį lyg būtų pasiruošęs trenkti, pajutome, jog vyriškis atrodo įtartinai ir kelia pavojų. Man pradėjus trauktis, kolegė šūktelėjo „Filmuok!“. Pradėjus daryti įrašą, vyriškis užsidėjo gobtuvą ir kaukę, kad nesimatytų veido ir pradėjo eiti artyn. Mes, žinoma, traukėmės, o pilietis vijosi, agresyviai kartodamas tą patį klausimą, kolegei grasino replėmis“, – ketvirtadienį socialiniame tinkle pasakojo grupės narė Ieva Makauskaitė.

Anot jos, šį asmenį pavyko nufilmuoti, o nemalonią situaciją numalšino du Gedimino prospektu einantys vaikinai.


„Paprašius jų pagalbos, po apsižodžiavimo su jais, vyriškis nuėjo tolyn, laikydamas rankoje reples. Paskambinus policijai, pranešėme apie įtartiną asmenį Gedimino prospekte, kuris elgiasi agresyviai, tačiau po 20 min. laukimo pareigūnai perskambino ir pranešė, jog neatvyks, nes gavo kitą iškvietimą. Užregistravo atvejį ir pasiūlė parašyti pareiškimą. Svarstėme, ką toliau daryti tokioje situacijoje? Ar mūsų pareiškimas ką nors gali pakeisti, kadangi fiziškai nenukentėjome? O galbūt kas nors žinote šį asmenį? Ar galite padėti atpažinti? – nemalonia patirtimi dalijosi mergina. – Mus ši patirtis sukrėtė, pasijutome labai nesaugiai, tad dalijamės istorija ir linkime būti atsargiais. Baisu pagalvoti, kas būtų nutikę, jeigu būtume nepalankiai atsakę į keistus vyriškio klausimus, arba ką toks neapykantos apimtas asmuo galėtų padaryti, gatvėje atpažinęs homoseksualų žmogų.“

„Atsakykit, ar jūs už p***rus, ar prieš, nes aš turiu reples“, ir parodžius, kad rankoje laiko dideles senas metalines reples, kurias paėmė į kumštį lyg būtų pasiruošęs trenkti, pajutome, jog vyriškis atrodo įtartinai ir kelia pavojų.

Policijai asmuo žinomas

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyresnysis specialistas Tomas Bražėnas portalui kauno.diena.lt teigė, kad policija gavo pranešimą apie šį incidentą. 

„Merginos policiją informavo, kad neaiškus vyriškis prie jų priėjo ir pradėjo konfliktuoti. Lyg ir grasino. Policiją informavusi mergina teigė, kad šalia buvę vaikinai ją apgynė ir vyriškis pasišalino. Jos nusprendė kreiptis į pareigūnus, nurodė vyro požymius – kaip jis buvo apsirengęs ir t.t. Pareigūnai pakankamai greitai atvyko į įvykio vietą, ieškojo vyro, bet nepavyko nustatyti, kur jis nuėjo ir jo sulaikyti“, – sakė policijos atstovas. 

Anot T. Bražėno mergina žadėjo rašyti pareiškimą policijai per e.policiją, tačiau negalėjo pasakyti, ar parašė. 

„Mergina teigė, kad vyras Gedimino prospektu nuėjo link Seimo. Tačiau viskas vyko netoli V. Kudirkos aikštės, tai iki Seimo yra nemažas atstumas. Jis galėjo bet kur nueiti“, – sakė T. Bražėnas. 

Portalui kauno.diena.lt I. Makauskaitė teigė pareiškimą policijai parašiusi. „Maždaug prieš 20 minučių man jie paskambino ir pasakė, kad policijai šis asmuo yra žinomas. Jie vyrą pasikvies pokalbiui, ir kaip supratau, skirs baudą už chuliganišką elgesį“, – sakė pašnekovė.

GALERIJA

  • Užfiksavo šiurpų išpuolį sostinės centre: vyras merginoms grasino replėmis
  • Užfiksavo šiurpų išpuolį sostinės centre: vyras merginoms grasino replėmis
  • Užfiksavo šiurpų išpuolį sostinės centre: vyras merginoms grasino replėmis
  • Užfiksavo šiurpų išpuolį sostinės centre: vyras merginoms grasino replėmis
Stop kadrai
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Kostas

sita atveji reikia paskelbt visam pasauliui ,atsirado dar viena sexualine pakraipa, REPLISTAS .tegyvuoja Vilnius .

Nuomonė apie Vilniaus "puošmenas" ir vizualinę taršą

Narkomanės .alės nenorėjo niekas, sugalvojo ji kabinti narkomaną N. Vilnios psichiatrinės nuolatinį pacientą .ilių. .alės .ilius nenorėjo, nes baisi, smirdi, snukis kibiro dydžio, rudas, kojos išdžiūvę, apžėlusios juodais gaurais kaip gyvulio, ji su barzda, ūsais, primena srutų bačką ant dviejų lūžtančių degtukų, su kupra, peraugusi iki 2 metrų ūgio. .alė prie .iliaus prikibo. Tada .alės motina nuvyko pas .iliaus motiną ir pasakė sumą, kurią duos, jei jis nebėgs nuo .alės. Sutarė. O .alė suprato, ko narkomanui reikia. Narkobizniukas klestėjo, rado kur gauti tablečių ir kas namų sąlygomis kvaišalus gamina. Atsirado visas ratas klientų iš žinomesnių politikų, valdininkų, medikų, teisininkų, prokurorų, profesūros palikuonių ir jų pačių tarpo, jie nedrįsta atvirai pirkti, jiems būtina nepriekaištinga reputacija, kvaišalų gauti oficialiai negali, praras tarnybą, darbą, postą. „Prekę“ turi kažkas atnešti. .alė jau virš 20 m kvaišalų punktą atidariusi M.U, ten įdarbinta Personalo sk.

as

taip ir nesupratau-uz ka jos?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS