Vilnelėje rastas nužudytos septyniolikmetės kūnas | KaunoDiena.lt

VILNELĖJE RASTAS NUŽUDYTOS SEPTYNIOLIKMETĖS KŪNAS

Vilniuje antradienį, rasti, kaip manoma, be žinios dingusios ir nužudytos 17-metės palaikai.

„Jie rasti 10.19 val. Naujoje Vilnioje, Gerovės gatvėje,“ – BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė.

Pareigūnų duomenimis, 17-metė galėjo būti įmesta į upę.

Kaip skelbta, Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė tris jaunuolius, įtariamus 2001 metais gimusios nepilnametės nužudymu.

Dar sausio 31 dieną sostinės kriminalistai kreipėsi į visuomenę pagalbos – suteikti informaciją apie dingusią be žinios Laurą M. ar jos buvimo vietą. Po intensyvios paieškos vasario 1 dieną kriminalistai sulaikė du jaunuolius (gimusius 1997 ir 1998 metais) ir merginą (gimusią 1998 metais), įtariamus šios merginos nužudymu.

Jaunuoliai policijai žinomi, anksčiau yra teisti už vagystes, sveikatos sutrikdymus. Jiems skirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėnesiams.

Ikiteisminis tyrimas perkvalifikuotas į nužudymą.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Lina

Kuo toliau tuo gražiau visus tuos kuriuos nubaudė sėdėti iki gyvos galvos tuos į laisvę paleidžia sakykit ar čia yra kokia logika juk jie išėję tikrai nebus avies kailyje jie bus tikri vilkai pasiilgę savų " darbų" gaila kad valdžia mato tik pinigus bet nerūpi jiems žmonių saugumas .....

Xxx

Kaži,kaip toliau vyko ar vyksta tyrimas? Kaip nubausti žudikai? Kodėl daugiau neteikiama jokios informacijos nuo vasario mėn.?

kodel

Visi raso visi smerkia, ir kas nuo to pasikeite ar pasikeis, kaip zudo taip zudo, kodel nedaro savo teismo, neiseinam i gatves nuo to rasymo geriau nebus, kaip sakant "sunys loja karavanas eina" taip kad zmones vienykites, ir panaikinimo mirties bausmes reikia padekoti buvusiam prezidentui V.Adamkui
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS