Vilnietė pensininkė sukčiui atidavė 14 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

VILNIETĖ PENSININKĖ SUKČIUI ATIDAVĖ 14 TŪKST. EURŲ

Banko darbuotoju apsimetęs sukčius iš moters Vilniuje išviliojo 14 tūkst. eurų.

Kaip pranešė Policijos departamentas, ketvirtadienį Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo 67 metų moters pranešimą.

Jame teigiama, kad birželio 7 dieną, Vilniuje, būnant namuose Viršuliškių gatvėje, paskambinęs ir banko darbuotoju prisistatęs asmuo, apgaulės būdu išviliojo elektroninės bankininkystės kodus ir iš sąskaitos pasisavino 14 tūkst. eurų.

Penktadienį gautas dar vieno sukčių apgauto žmogaus pranešimas. 1959 m. gimęs vyras sakė, kad laikotarpiu nuo balandžio 24 d. iki gegužės 23 d. nepažįstamas asmuo įtikino jį investuoti į kriptovaliutą ir taip apgaulės būdu iš jo išviliojo 12 892 eurus.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl sukčiavimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

suvare zmones prievarta i bankus

i valio... daba gali apsimetes bankininku savo valdzia parodyt... a jeigu zmogui tikras bankininkas pasbanbins ??? po sitiekos lietuvos valdzios palaimintu aferu su bankais i akcinem investicinem bendrovem niekuom netiket negali....papriestarausi bankininkuj i nunes tavo pinigus...i liksi prie skilusios geldos skolingas penciju fonduj.... i zinok tu tikras skambima a netikras....

MATYT

Smarkiai kišenę spaudė pensininkei santaupos ....

Blin

Aš 40 m dirbu , bet tokių pinigų nemačiau. Gal tie pensininkai po krūmu gyvena ir saule maitinasi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS