Vilniuje vyras iš vaiko atėmė klarnetą | KaunoDiena.lt

VILNIUJE VYRAS IŠ VAIKO ATĖMĖ KLARNETĄ

  • 2

Antradienį Vilniuje iš vaiko atimtas dėklas su klarnetu, pranešė Policijos departamentas.

Apie 14.30 val. Karklėnų gatvėje vyras įspyrė 2004 metais gimusiam vaikui į koją ir atėmė juodos spalvos dėklą. Jame buvo muzikos instrumentas.

Padarytas nuostolis siekia 3 tūkst. litų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vasia

Na jis pagroti klarnetu tenorejo, bet del to silpnesniu skriausti nereikia, geriau lai atimineja stangas is tu kurie su jom nuo ryto iki vakaro sporto salese groja.... Ot tada, tikrai suprasciau... O dabar is vaiko, muzikos instrumenta.... Gal tam vaikeliui ta birbyne teike dideli dziaugsma... Asilas....

Grynas blefas

10metis vaikas vienas gatvėje ir su 3 000 litų vertės instrumentu? Tikras pigus triukas. Dažnai būna kiek kitaip. Ne taip jau seniai, prieš 10 metų nuskurdusi vargonininkė iš provincijos miestelio išleidusi savo parazituką vaiką "pastudijuoti" Vilniuje buvo įsigudrinti reketuoti pinigus iš Vilniuje gyvenančių žmonių pigiais triukais - neva jos sūnų "užpuolė", paėmė jo daitus ir t.t. O kad tas prietranka narkomanas, pyderų nutampytas degradas, o jo motina - nusigyvenusi ubagė - atseit nesvarbi detalė...buvo išmokę reketuoti labai stambiu mastu. Todėl muzikantėlių vaikų triukai gali būti gana įvairūs - nebūtinai ir su tuo klarnetu buvo taip, kaip informuoja šiuo atveju. NEMANAU, KAD instrumentas buvo bent kiek vertas. Tai tik pigus triukas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS