Kas apgadino mero „Porsche“? | KaunoDiena.lt

KAS APGADINO MERO „PORSCHE“?

Kauno miesto savivaldybės kieme kažkas apgadino miesto mero Visvaldo Matijošaičio automobilį. „Porsche“ dabar remontuojamas, o Kauno vadovas į darbą važinėja „Maserati“.

Šią savaitę pasklido žinia, kad Kauno miesto savivaldybės kieme kažkas apgadino miesto mero Visvaldo Matijošaičio automobilį. „Porsche“ dabar remontuojamas, o Kauno vadovas į darbą važinėja „Maserati“.

„Automobilis stovėjo įprastoje mero automobiliui skirtoje vietoje. Nubrauktas galinis sparnas, meistrai sutvarkys. Bet, manau, žmogus, padaręs tokį nusižengimą, neturėtų pasišalinti iš įvykio vietos“, – kaltininko elgesiu stebėjosi V. Matijošaitis, bet incidento nebuvo linkęs sureikšminti.

Merui po šio incidento užkliuvo kitas dalykas: kiemas, kuriame statomi miesto vadovų ir savivaldybės darbuotojų automobiliai, stebimas vaizdo kameromis, tačiau iš jų – jokios naudos.

„Bandėme peržiūrėti įrašus ir surasti, kas tas negeras žmogus – būtume pabarę, bet nėra techninių galimybių. Įrengtos keturios stebėjimo kameros, bet, kaip aš sakau, tai – antikvaras. Užleistas ūkis, ir tiek“, – skėstelėjo rankomis V. Matijošaitis.

Jis sakė nemanantis, kad taip galėjo pasielgti kuris nors iš savivaldybės tarnautojų. „Nenoriu kaltinti nei vieno. Gal koks prekes atvežęs ar aptarnavimo paslaugų automobilis užkliudė“, – svarstė meras.

Pasak V.Matijošaičio, „Porsche“, kuriuo jis važinėdavo darbo reikalais, dabar atiduotas į meistrų rankas. „Negražu, jeigu meras važinės apibraižytu automobiliu – merginos nelips“, – nusijuokė meras ir pridūrė dabar į darbą savivaldybėje bei kitais reikalais važiuojantis savo senuoju „Maserati“.

Paklaustas, kodėl nesinaudoja savivaldybės transportu, kol „Porsche“ bus suremontuotas, miesto vadovas pajuokavo: „Kai visus mano automobilius išdaužys, tada jau imsiu savivaldybės“.

Tapęs Kauno miesto meru, V. Matijošaitis atsisakė tarnybinio automobilio ir savivaldybės vairuotojo. Važinėdamas darbo reikalais, vairuoja jis pats.

GALERIJA

  • Kas apgadino mero „Porsche“?
  • Kas apgadino mero „Porsche“?
Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (34)

Gman

As jam pastatyciau bonka ir pinigu duociau uztai ka padare

butent

nezinau i valdzia eina vieni py.darai paprastiem zmonem ten be shansu butent del to neinu i rinkimus nes nera is ko rinkt is 2 p**daru neishsirinksi normalaus nzn jei jam sunku "sest i maseratty" manau viska apie mera pasako ... DABAR RIMTAI UZSIENY TOKIE BAJERIAI NEPRAEITU PAS MUS DEMOKRATIJA ISKRUSHIM TA MERA JEI VISI NORESIM tik reik noret visiem kartu baigesi sovietu era

aleliuja?

Kiek, suprantu, apsišaukėlio pranašo gerbėjai bando paneigt pagrindinę aritmetikos taisytlę:" sukeitus dėmenis vietomis-suma nesikeičia",ir kita-iš politikierių gyvenimo:"lovys nesikeičia-keičiasi tik kiaulės".gal Jūs mokykloj nesimokėt?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS