Policijos pareigūnai aiškinasi, kas pasisavino auksinį žiedą ir piniginę (padėkite atpažinti) | KaunoDiena.lt

POLICIJOS PAREIGŪNAI AIŠKINASI, KAS PASISAVINO AUKSINĮ ŽIEDĄ IR PINIGINĘ (PADĖKITE ATPAŽINTI)

  • 3

Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės.

Praėjusių metų gruodžio 25 d. apie 21.30 val. Kaune, Eivenių gatvėje, pavogta piniginė ir auksinis žiedas. Padaryta turtinė žala siekia apie 650 eurų. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 64 955 arba 112, arba el. paštu aida.venciene@policija.lt.

Dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas. Už vagystę gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

SCIPAKAS.KAU.

Zmones padirbes dar priesu isigys o alga gaus ir premija kas @

Patys prisileido

Rusakalbių slavų kilmės pigios darbo jėgos neva. Kurie denpingavo algas privačiam sektoriui. Tai dabar ir turi. Beje- privačiam sektoriui algos kilo kiek minimumą pakėlė- apie 50 eur- viskas. Seimo nariai pasidvigubino, teisėjams iškėlė į dausas, kurie kaip savo kieme jau senai daro ką nori, jokio teisingumo nėra. Baisu. Nieko gero bananų šalį

Reikia klausti pas teisejus

Jie visus banditus paleidzia,jie ir turetu atpazinti??

SUSIJUSIOS NAUJIENOS