Dėl pašto ženklų – nepatogumai | KaunoDiena.lt

DĖL PAŠTO ŽENKLŲ – NEPATOGUMAI

Klaipėdietė atsidūrė nepatogioje situacijoje – „Lietuvos spaudos“ kioske negalėjo įsigyti pašto ženklų. Paaiškėjo, kad šiuose kioskuose jie tiesiog nebeparduodami. Teko vykti į Lietuvos pašto skyrių, kuriame – didelės klientų eilės, o darbuotojų, galinčių aptarnauti, esą vos keli.

„Esu klaipėdietė, šiuo metu gyvenu Airijoje. Švenčių proga grįžau namo ir susiruošiau išsiųsti kalėdinius sveikinimus. Nuėjau į „Lietuvos spaudos“ kioską, o ten, deja, pašto ženklai nebeparduodami. Taigi, turėjau lėkti į kitą Klaipėdos miesto dalį, į paštą, kad gaučiau pašto ženklų. Pašto skyriuje, Herkaus Manto g., dirbo dvi darbuotojos. Aš atsinešiau 20 sveikinimų. Eilėje pralaukiau apie 15 min., o su mano sveikinimais darbuotoja užtruko taip pat ilgokai. Žmonės, kurie stovėjo už manęs, piktinosi, kad užimu daug laiko, ir taip gadino kalėdinę nuotaiką“, – savo istorija pasidalino Agnė.

Moteris viliasi, kad bus atsižvelgta į šią problemą ir ateityje pašto ženklais spaudos kioskuose vėl bus prekiaujama.

„Be galo didelis nepatogumas žmonėms, kad nustojote prekiauti pašto ženklais spaudos kioskuose“, – teigė Agnė.

Šiuos kioskus valdančios bendrovės „Reitan Convenience Lithuania“ biuro administratorė-personalo vadybininkė Evelina Šemėtaitė teigė, kad spaudos kioskuose nebevykdoma prekyba pašto ženklais, nes nesusitarta dėl komercinių sąlygų.

„Buvo priimtas sprendimas pašto ženklais mūsų prekybos vietose neprekiauti. Juos galima įsigyti pašto skyriuose“, – pažymėjo administratorė.

Anot jos, Klaipėdoje iš viso yra 16 „Lietuvos spaudos“ prekybos vietų, minėtos prekės nė viename jų nėra.

„Šiuo metu toks poreikis dėl prekės grąžinimo nėra svarstomas, šio tipo prekę galima tikslingai įsigyti Lietuvos pašto skyriuose. Plačiau komentuoti komercinių sąlygų negalime. Šios prekės buvo atsisakyta, nes nebuvo pasiektas abi puses tenkinantis susitarimas“, – akcentavo E. Šemėtaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

LIETUVOS PAŠTAS

VISAI NESUSITVARKO SU SAVO PAREIGOMIS.

tai

na ir velniams tie zenklai - kompe paspaudei mygtuka ir isleke kur reikia visi sveikinimai

na

ženklai tai ženklai, bet Kaune Kovo 11-sios g. nugriovė visus spaudos kioskus, nei spaudos, nei nuolatinio pasipildyti negali...na vienu žodžiu viskas griaunama, kur negalima uždėti baudų...dabar skalambijama tik baudos už tai, arba viskas brangsta ...dar karas Ukrainoje..o kad žmogui būtų kažkas naudingesnio sukurta tai nieko.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS