Pajūryje rengiama talka kopoms sutvirtinti | KaunoDiena.lt

PAJŪRYJE RENGIAMA TALKA KOPOMS SUTVIRTINTI

  • 5

Karklės kaime ir jo prieigose savaitgalį rengiama krantotvarkos talka kopoms sutvirtinti. Eroziniai židiniai bus tvirtinami žabų klojiniais ant Olando kepurės skardžio.

Talką rengia Pajūrio regioninio parko direkcija kartu su vietos bendruomenėmis ir akcijos „Darom“ organizatoriais, pranešė Aplinkos ministerija.

Parko direkcijos vadovas Darius Nicius pastebi, kad pajūrio apsauginis smėlio kopagūbris gali išlikti tik nuolat atliekant kopų priežiūros ir tvirtinimo darbus.

Akcijos dalyviai mokysis pinti tvoreles ir tvirtins kopas. Bus organizuojami ir kranto tvarkymo darbai. Talka prasidėjo penktadienį ir tęsis šeštadienį.

Aplinkosaugos organizacija „Mes Darom“ kviečia savanorius dalyvauti dvi dienas akcijos vietoje vyksiančiame nemokamame renginyje „Darom prie jūros“.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Aras-maras

Prieš vėją nepapūsi.Juokdariai,kovotojai prieš Baltijos jūrą.

lietuvis

pasiimkit simasiu, prisodins ir kalipedos ir palangos gatvese medziu, kad tik liktu istorijos klounu

EX-Klpd.

Pritariu Jums. Kai kokį "netyčinį" ir nežinia kieno palaimintą" statinį nugriaut, tai pajėgų užtenka. Kai reikia gelbėti Valstybės, Visuomenes, Tautos gerbūvį, tai padėkite. Nėra žodžių- sakydavo garsus šviesios atminties imtynininkas. Mokesčiai nenumaldomai didėja, elektra, dujos, energetika brangsta, "Gerovės Valstybė" merdi, pabėgėliams milijonai,pensininkai skurde,covidu gąsdinate , visuomenė spenduojama visokiais "pasais, skaldoma Tauta, vyriausybės politinė, ekonominė padėtis nulinė. Gal 10 d. kas nors, na kas nors į gerąją pusę? Viliamės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS