Girtų moterų nuotykiai – pavojingi | KaunoDiena.lt

GIRTŲ MOTERŲ NUOTYKIAI – PAVOJINGI

Moterys laikomos pareigingesnėmis ir atsparesnėmis korupcijai bei norui pažeisti įstatymus nei vyrai. Tačiau šio fakto absoliutinti negalima. Antradienį Klaipėdoje ir netoli uostamiesčio dvi moterys buvo įtartos vairavusios girtos ir vairuodamos sukėlusios žalą kitų asmenų turtui.

Pirmasis incidentas įvyko apie 13 val. Klaipėdoje esančioje Budelkiemio gatvėje, kai „Volkswagen“ kliudė stovintį automobilį „Audi“, o vairuotoja pasišalino iš įvykio vietos.

Apie tai buvo pranešta policijai, pareigūnai ėmėsi ieškoti minėto automobilio šeimininkės. Rasti ją pavyko po maždaug pustrečios valandos.

Popietę rasta 51 m. moteris buvo neblaivi. Jai nustatytas 1,59 prom. girtumas.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo apsvaigus nuo alkoholio. Be to, vairuotojai teks atsakyti už pabėgimą iš eismo įvykio vietos.

Ar pareigūnams pavyks įrodyti, kad moteris buvo neblaivi, kai kliudė „Audi“, dar nežinia.

Tos pačios dienos vakare, apie 22 val., Kretingalėje „Opel“ markės automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apgadino tvorą.

Žmonės matė, kaip vairuotoja išlipo iš mašinos ir nusvirduliavo tolyn. Kai atvyko policininkai, liudininkai apibūdino vairuotoją ir pasakė, kur ji nuėjo.

Pareigūnai netoli sulaikė įtariamąją ir konstatavo, kad 28-erių moteris buvo girta – alkoholio matuoklyje nušvito 2,40 prom. rodantys skaičiai.

Pradėję ikiteisminį tyrimą pareigūnai įtariamąją sulaikė ir uždarė į areštinę blaivytis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS