Kalotėje siautėjo girtas vyras: dužo langai, lūžo staktos ir vartai | KaunoDiena.lt

KALOTĖJE SIAUTĖJO GIRTAS VYRAS: DUŽO LANGAI, LŪŽO STAKTOS IR VARTAI

Klaipėdos priemiestyje, Kalotės gyvenamajame kvartale sekmadienį nuo paryčių buvo neramu. Girtas vyras sukėlė tikras riaušes, į policiją kreipėsi trys gyvenvietės žmonės, bet nukentėjusiųjų gali būti ir daugiau.

Dar prieš aušrą, apie 4 val., girtas vyras ėjo gatve ir daužė viską, kas pakliuvo po ranka.

Pakeliui jam pasitaikė automobilis, jėgos perteklių vyras išliejo sudaužydamas jos langą ir apgadindamas stogą.

Vienoje sodyboje jis išdaužė namo langus, kieme sulaužė suolą, apgadino vartus.

Kitos sodybos vartai taip pat nukentėjo, vyras apgadino namo fasadą, kažkuo apgadino iš namo išvestą, greta sienos einantį metalinį kaminą.

Dar vienos sodybos šeimininkai pabudo, kai buvo laužoma durų stakta.

Kalotiškiai iškvietė policininkus, šį kartą pareigūnai atvyko laiku ir sulaikė įtariamąjį nespėjusį pasprukti.

Paaiškėjo, kad šis 36 metų vyras atvyko iš Klaipėdos į Kalotę pas čia gyvenantį draugą, su juo kartu girtavo, o paskui kažkodėl ėmėsi niokoti svetimą turtą.

Vyras buvo gerokai įkaušęs, policininkai pareikalavo įtariamąjį papūsti į alkoholio matuoklį, prietaisas parodė 2,24 prom.

Nukentėjusieji prašvitus ėmėsi atidžiai apžiūrinėti, kokios žalos paryčiais patyrė. Vienas jų pranešė nuostolius vertinantis 200 eurų, kitas – nurodė apie 500 eurų žalą. Dar vienas gyventojas ketina patikslinti, kiek jam kainuos atkurti suniokotus daiktus.

Sekmadienį įtariamasis pakliuvo į areštinę, bet pirmadienį, kai jam jau buvo įteikti įtarimai dėl svetimo turto sunaikinimo ar sugadinimo, jis išleistas namo.

Kodėl žmogus taip pasielgė, pareigūnai tikino dar neišsiaiškinę. Ko gero, būdamas blaivus jis taip nebūtų pasielgęs, bet įstatymas girtumą, vertinant nusikaltimo sunkumą, vadina sunkinančia aplinkybe.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Arnoldas

Kurioj cia gatvej veiksmas vyko?

Judze Papartis

Nekreipk dėmesio Renatai. Viskas bus gerai.

Evelina

Pastatikyti sau perimetro apsauga ir niekas neilis nei i jusu teritorija nei i nama. Gaila, bet tokiu zmoniu yra visur ir bus..reikia tik saugotis nuo ju.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS