Jei norite nesusirgti | KaunoDiena.lt

JEI NORITE NESUSIRGTI

"Kokteilį" pasiekė informacija, kad ligos labiausiai gresia labai aktyviems, garbės siekiantiems žmonėms, kurie linkę "apsižioti" per daug darbų. Tiems, kurie ilgai ir įtemptai dirba bei turi perdėtą atsakomybės jausmą, kelia sau per didelius reikalavimus.

Greičiau nei kiti suserga pernelyg teisingi žmonės, pedantiškai sąžiningi, tiesmukiški, nepripažįstantys kompromisų ir liguistai reaguojantys į aplinkinių vertinimus.

Ligos pirmiausia aplanko ir tuos, kurie linkę sutirštinti neigiamas emocijas, tuos, kurie viskuo kaltina save, yra uždari iki paslaptingumo, griežtai gniaužia savo emocijas.

Sąraše pirmieji, kurie gali susirgti, ir tie, kurie vaidina aktyvių, ryžtingų žmonių vaidmenį, nors patys iš prigimties tokie nėra.

Ligos neaplenkia ir tų, kurie priešiškai nusiteikę patys prieš save.

"Kokteilio" prašymas

Mylėkime, gerbkime save, būkime kultūringi, neįžeidinėkite, nesikeikite bendraudami su savimi.

Jauniems tėveliams

Kūdikio veidas žiemos metu lieka mažiausiai apsaugotas. Tėvams, norintiems tinkamai pasirūpinti veido oda esant šaltam orui, patariama pasirinkti intensyviai maitinantį, specialiai vaikams skirtą balzamą. Svarbiausia juo tinkamai patepti skruostus, nosį ir kaktą.

Specialios priemonės padeda apsaugoti kūdikio odą ne tik nuo išsausėjimo, tačiau ir nuo streso, patiriamo esant dideliems temperatūrų skirtumams.

Gal vėjas nebus stiprus

Šiandien, anot sinoptikų, Klaipėdoje siaus arba nesiaus pūga. Tikėkimės, kad nebus pagerintas vėjo greičio rekordas, kuris buvo užfiksuotas 1999 m. Oklahomoje. Tąkart Amerikoje vėjo greitis siekė 484 km per val. Palyginti – 5 kategorijos uragano vėjo greitis siekia 300 km per val.

Linksmieji tirščiai

– Kodėl tu su manimi nuolat ginčijiesi?!

– Tai kad nesiginčiju.

– Ir vėl ginčijiesi!

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS