Scenos šviesuliams – pavasarinė mobilizacija | KaunoDiena.lt

SCENOS ŠVIESULIAMS – PAVASARINĖ MOBILIZACIJA

Vis drąsiau besišypsanti saulė įkvepia žinomus klaipėdiečius kritiškiau save nužvelgti veidrodyje ir traukti iš spintų sportinius batelius. Ryškiaspalviai rūbai vitrinose irgi kviečia po žiemos „išsikedenti plunksnas“.

Briliantai „neranda“ marškinių

Mindaugas Mickevičius-Mino dar neišsirengė į pavasarinį mados reidą po parduotuves, tačiau tvirtino, kad jam visai ne tas pats, kaip atrodys nusimetęs šiltą paltą. „Matyt, esu keistokas – pirmiausiai kreipiu dėmesį į tai, kaip atrodo mano nuogas kūnas, o ne į tai, kuo jį aprengti. Dėl rūbų ir garsių firmų etikečių tikrai nesu pamišęs“, – dėstė dainininkas.

Artėjant vasarai atlikėjas scenai skirtų rūbų atsargas tradiciškai papildo lengvesniais, šviesesnių spalvų drabužiais. „Garderobo atnaujinimas pareikalauja nemažų investicijų, tačiau jos būna trumpalaikės. Ypač tai pasakytina apie rūbus, kuriuos vilki per filmavimus televizijoje“, – aiškino M.Mickevičius.

Mino apgailestavo dar nespėjęs įsigyti marškinių, į kuriuos būtų galima ypatingomis progomis įsisegti draugų padovanotas sąsagas su briliantais.

Erotika ir lašiniai nedera

Tingių žiemos vakarų palikimą – suapvalėjusį pilvuką – Mino tvirtai pasiryžo ištirpdyti. „Didžiąją mano auditorijos dalį sudaro moterys. Gera išvaizda tokiu atveju yra ypač svarbi. Pasirodymų metu nevengiu tam tikrų erotinių elementų – galiu nustebinti prasisagstydamas marškinius ar apsipildamas kūną mineraliniu iš buteliuko. Tikrai nenorėčiau, kad mano gerbėjos tokiais momentais išvystų kabantį pilvą“, – atviravo pašnekovas.

M.Mickevičius atgaivino primirštą įprotį bėgioti pajūryje, šturmavo sporto klubą ir pažadėjo savo trenerei, kad prie stalo rimčiau nuspaus stabdžius, gers mažiau alaus. „Jau maždaug mėnesį stengiuosi gyventi sveikai. Geri rezultatai ryškėja“, – džiūgavo Mino.

Šokėja mėsos nepasiilgsta

Į paplūdimį palakstyti veržiasi ir šokėjų grupės “Tina Dance” vadovė Kristina Navickaitė-Tina. „Kūno linijomis negaliu skųstis, tačiau norisi jas dar pagražinti pasitinkant vasarą. Visgi svarbiausia man – pajusti ryšį su gamta, pasikrauti energijos ir teigiamų emocijų. Praėjusį sekmadienį oras pajūryje buvo toks puikus, kad vos atsispyriau norui gerai apšilusi įšokti į jūrą“, – entuziastingai kalbėjo klaipėdietė.

K.Navickaitė prisipažino su užuojauta nužvelgianti vilniečių bandymus sportuoti mieste: „Net nupurto pagalvojus, kokiu oru tie bėgikai kvėpuoja. Man labai pasisekė, kad gyvenu prie jūros“.

Mėsos jau seniai į burną neimanti šokėja ir toliau ketina šio principo laikytis. Papildomai vitaminų pavasarį ji semiasi gurkšnodama šviežių vaisių ir daržovių sultis bei jų kokteilius. Į plakiklį dažniausiai keliauja kiviai, bananai, greipfrutai, apelsinai ir morkos iš mamos daržo. „Užsukusi į vaistinę nepraleidžiu progos atsigaivinti ir želmenų sultimis“, – pridūrė sveiko gyvenimo būdo propaguotoja.

Nutirpus sniegui K.Navickaitė dažniau užsuka į soliariumą arba parusvina odą savaiminio įdegio kremu.

Noras pavasariškai puoštis jau prabudo, tačiau kol kas Tina neskuba atverti savo piniginės. „Labai vilioja ryškesnių, gaivių spalvų rūbai, tačiau lauke dar vėsu, ankstoka plevėsuoti plonais apdarais“, – blaiviai įvertino situaciją moteris.

Į fitneso salę – su šypsena

Vilius Tarasovas aiškino, kad geriausias naujų mados vėjų indikatorius – žmona Violeta. „Jau pastebėjau, kad pavasaris ją veikia. Visoms moterims tai turbūt labiau būdinga nei vyrams“, – juokėsi klaipėdietis.

Dainininkų pora vienas kitam nediktuoja stiliaus, tačiau kartais draugiškai pasikonsultuoja. Į fitneso klubą nei Violetai, nei Viliui netenka eiti atbulomis – abu lieja prakaitą net 4–5 kartus per savaitę. „Man tai ne darbas, o tikras malonumas“, – tvirtino V.Tarasovas.

Klaipėdietis spėjo, kad rūpinimasis sveikata šiemet jam padėjo išvengti peršalimo ligų. „Tik kartą buvo pakilusi temperatūra, tačiau išsyk prisiviriau aviečių arbatos ir jau vakare jaučiausi normaliai“.

Tarasovų mažylė Gabrielė nuo mažens buvo pratinama prie ilgų pasivaikščiojimų. „Gaila, kad vyresniąją Elingą tapo labai sunku įkalbėti išeiti iš namų. Būdamas jos metų pavasarį dūkdavau lauke su draugais iki pat vakaro, tačiau dabar daugelio paauglių mintis yra tiesiog okupavęs kompiuteris ir televizorius. Gerai dar, kad Elinga mėgsta klausytis muzikos – tai lyg savotiška atsvara“.

Pavasaris įsisuko į plaukus

Edilija Šliauderienė – buvusi Geltona, neseniai grįžusi į pramogų pasaulį su sceniniu vardu Iš Stiklo, – kalbą apie pasiruošimą šiltajam sezonui pradėjo giliu atodūsiu: „Duok dieve, kad pagaliau ateitų tikrasis pavasaris!“.

Dainininkė neslėpė, kad galvoje dūzgia mintys apie sporto klubą, tačiau jo durų niekaip nepavyksta praverti. „Turbūt trūksta valios. Aerobika man niekada nepatiko. Palankiau esu nusiteikusi treniruoklių atžvilgiu. Būdama nėščia išbandžiau užsiėmimus vandenyje – jie irgi paliko visai gerą įspūdį“, – aiškino Iš Stiklo.

Dietų moteris teigė niekada nesilaikiusi bei tikisi, kad jų artimiausioje ateityje neprireiks. Laikai, kai Edilija nevalgė mėsos, jau praeitis: „Besilaukdama Lelos tiesiog turėjau pradėti valgyti jautieną. Supratau, kad visgi esu mėsėdė. Buvau tiesiog nuklydusi“.

„Man reikia visko ir daug“, – savo spintos reviziją apibendrino Iš Stiklo. Klaipėdietė tvirtino, kad paskutinio rimto apsipirkimo būta dar prieš nėštumą. Į sceną grįžusi atlikėja dabar nusiteikusi naudotis stilisto paslaugomis: „Turiu savo nuomonę ir skonį, tačiau man neužtenka kantrybės apžiūrinėti kiekvieną daiktelį, rinktis“.

Pavasarinės permainos kol kas ryškiausiai pastebimos E.Šliauderienės šukuosenoje – ilgai buvusi ištikima tiesiems ir ilgiems plaukams, dainininkė pagaliau ryžosi paeksperimentuoti. Trumpaplauke moteris netapo, tačiau leido kirpėjui iš širdies pasidarbuoti žirklėmis.

Laukia futbolo sezono

Klaipėdietis Deividas Norvilas-Deivis pavasarinį savo drabužinės papildymą kaip įmanydamas atidėlioja. „Nekenčiu rūbų ir jų parduotuvių! – linksmai, bet kategoriškai nukirto dainininkas ir TV laidos „Mūsų dienos kaip šventė“ vedėjas. – Apsipirkimas – baisiausias kada nors sugalvotas dalykas. Tikra nelaimė atsidurti prekybos centre su gausybe mažų parduotuvėlių. Tik būtiniausiam reikalui esant neriu į jas sukandęs dantis“.

Prabilus apie sportą ir atgaivą širdžiai gamtoje klaipėdietis neslėpė nuoskaudos: „Ši sritis dabar visiškai apleista. Esu užsikasęs televizijoje, spektakliuose ir savo muzikoje“.

Visgi vėlyvą pavasarį grįžęs ilgesniam laikui iš Vilniaus į pajūrį jis žada susiimti. Deivis prisipažino, kad svarmenis tingi kilnoti, tačiau labai mėgsta įvairias komandines rungtis. Su draugais pasivaikyti futbolo kamuolį – didžiausias malonumas.

Pernai pirmąkart užsėdęs ant žirgo Deivis įgytus įgūdžius planuoja toliau lavinti. „Mano tikslas – dalyvauti jojimo varžybose Priekulėje ir pagaliau įgyvendinti savo vaikystės svajonę“, – atviravo dainininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS