Grąžinkite gyvam vyrui baltą bilietą | KaunoDiena.lt

GRĄŽINKITE GYVAM VYRUI BALTĄ BILIETĄ

Vaikus apvyniojo lipnia juosta, pasipuošė pasų falsifikatais ir pro Molinės kaimą patraukė į Baltarusiją. Mozaikinio psichopato prašyti prieglobsčio.

Ne, čia ne ištrauka iš beprotnamio kronikų, čia LT realybė, iki kurios prisigyvenome.

Save vadinantieji suverenais pas mus jau seniai daro viską, kas tik kreivoje galvoje drioksteli: važinėja automobiliais be numerių, vietoj dokumentų atkiša popiergalį su užrašu „Gyvas vyras“, pareigūnams aiškina, kad yra neliečiami, nes gyvuoja „kitoje jurisdikcijoje“.

Vis dėlto Baltarusijos jurisdikcija jiems atrodo dailesnė, todėl ir veržiasi už tos spygliuotos tvoros.

Kokius dar vaizdelius šiapus jos matome? Pablūdusiame feisbuke draikosi Celofanas, riaušininkai tyčiojasi iš teisėjų, kuriasi pavojingų idiotų organizacijos, o mūsų teisėsauga ir politikieriai dūsauja, lyg privarę pilną pižamą. Vėl niekas nieko negali padaryti, nes įjunkome kovoti ne su priežastimis, o su pasekmėmis.

VSD yra aiškiai paskelbęs: suverenai vadovaujasi antivalstybine ekstremistine ideologija, nepripažįsta valstybės institucijų sprendimų ir nevykdo įstatymuose įtvirtintų piliečio pareigų.

Trumpiau tariant, tai yra patys tikriausi prieš valstybę veikiantys ekstremistai. Klausimas nusidirbusiam Seimui: kodėl iki šiol tų priešiškų žinduolių veika oficialiai nėra uždrausta ir užkardyta įstatymu? Tie asmenys juk – antivalstybininkai. Tada gal paleiskite į laisvę ir drg. A. Paleckį, kaip iš kalėjimo buvo paleistas tas valdžios alzheimeriais manipuliuojantis celofaninis draiskalas.

Laisvėje iki šiol taršą skleidžia ir daugybė kitų suverenių pusdurnių, pseudoistoriją propaguojančių sektų, tarmėmis grįstų autonomijų kūrėjų, kurie vieną dieną vis tiek užsimanys su savo namudiniais pasais mauti pas A. Lukašenką ir V. Putiną.

Kiek dar bus taikstomasi su balto bilieto vertais atmatomis?

P. S. Ministras sako, kad „Wagner“ grėsmės atveju sprendimas dėl kovų būtų priimtas per valandą. A. Arestovičius sako, jog „Wagner“ nuo Baltarusijos sienos iki Vilniaus atkaktų per 40 minučių. O ką pasakytų O. Benderis?

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

pilietis

kur nors taigoj jiems butu gerai....ten istatymu nereikia...

Siaip

Tai kaip jis pateko į Lietuvą, jeigu kaip teigia institucijos jis neturėjo asmens dokumentų. Tai kas čia meluoja: institucijos ar suverenai? Kodėl dėl kažkokių skyrybų turi kentėti vaikai? Reiškia kažkas negerai su šeimos teisė, jeigu pastoviai iškyla panašios problemos.

Dideliam įtarimui

O man atrodo, kad tau reikia pasitikrinti ne tik pas psichiatrą, bet ir pass ginnekologą
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS