JAV automagistralėje suvažinėtas „Betmenas“ | KaunoDiena.lt

JAV AUTOMAGISTRALĖJE SUVAŽINĖTAS „BETMENAS“

  • 0

Amerikietis, pagarsėjęs tuo, kad džiugindavo ligoninėse gydomus mažuosius pacientus, persirengęs komiksų superherojumi Betmenu, buvo mirtinai sužalotas vienoje JAV automagistralėje, kai sugedo jo „Betmobilis“, pranešė žiniasklaida.

51 metų Lenny Robinsonas (Lenis Robinsonas) vieno Merilando valstijos greitkelio neapšviestame ruože sekmadienio vakarą išlipo iš savo „Lamborghini“, kuris buvo pertvarkytas, kad taptų panašus į „Kaukėtojo keršytojo“ automobilį, norėdamas patikrinti mašinos variklį. Tuo metu į „Betmobilį“ rėžėsi kita mašina, mirtinai sužalodama „Betmeną“.

Vyras mirė įvykio vietoje, rašo dienraštis „The Washington Post“.

Pasak laikraščio, Merilande gyvenęs L.Robinsonas buvo trijų vaikų tėvas ir anksčiau dirbo valymo versle, kol galiausiai įsigijo kruopščiai pasiūtą Betmeno kostiumą ir automobilį.

Jis trejus metus laisvalaikiu važinėdavo po valstijos, esančios į šiaurės vakarus nuo Vašingtono, ligonines, lankydamas sergančius vaikus ir dalydamas jiems dovanėles.

L.Robinsonas tapo interneto sensacija 2012 metais, kai buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriama matoma, kaip Betmeno kostiumą vilkintis vyras sustabdomas policijos dėl netinkamų automobilio registracijos numerių.

Paklaustas, kodėl vaikams labai patinka šis personažas, L.Robinsonas atsakė: „Betmenas – vienintelis superherojus, neturintis supergalių.“

„Jis yra natūralus superherojus. Vaikams aš atrodau daug artimesnis“, – aiškino jis.

Gedintis velionio brolis Scottas (Skotas) sakė „The Washington Post“: „Jis buvo mano brolis, mano verslo partneris, mano geriausias draugas.“

„Jis paveikė daug gyvenimų ir privertė nusišypsoti daug vaikų. Tai viskas, ką jis norėjo daryti“, – pridūrė Scottas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS