V. Čmilytė-Nielsen: mokesčių reforma Seimui galėtų būti pateikta iki atostogų | KaunoDiena.lt

V. ČMILYTĖ-NIELSEN: MOKESČIŲ REFORMA SEIMUI GALĖTŲ BŪTI PATEIKTA IKI ATOSTOGŲ

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen sako, kad mokesčių reforma Seimui galėtų būti pateikta dar iki vasaros atostogų. Pasak jos, valdantieji dėl reformos eigos dar tarsis „koalicijos formatuose“.

„Nemaža tikimybė, kad mokesčių reforma Seimui galėtų būti pateikta“, – ketvirtadienį Seime žurnalistams teigė Seimo pirmininkė.

„Premjerė grįžta iš komandiruotės ir, matyt, turėsime dar pokalbių koalicijos formatuose, bet manau, kad būtų logiška, kad iki pavasario sesijos pabaigos pateikimas įvyktų ir tuomet komitetai galėtų per vasarą darbuotis su projektais, kurie yra būtini tam, kad Lietuva išlaikytų savo įsipareigojimus ir neprarastume RRF pinigų“, – pridūrė Liberalų sąjūdžio pirmininkė V. Čmilytė-Nielsen.

Pasak jos, liberalų frakcija pasiūlymus dar aptars su finansų ministre: „Bus galimybė dar padiskutuoti“.

Liberalų sąjūdžio frakcija anksčiau kritikavo naujus mokesčių pasiūlymus ir teigė, kad rengdami pakeitimus konservatoriai nesilaiko koalicijos sutarties, kurioje reforma nebuvo numatyta, be to, koalicija iki šiol nėra sutarusi dėl viešojo sektoriaus įsipareigojimų masto.

Tačiau birželio pradžioje frakcija paskelbė, kad tęsiantis politiniam neapibrėžtumui laikysis saikingesnės pozicijos dėl mokesčių pertvarkos.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Čmil \\\\\.../////

šekeliais?

niekur tu nepasislepsi,

Ponia,panele,ko prisikabinai prie Zemaicio,kam,kam,jau tau tyleti,geriau paviesink kaip tavo tevas dirbo lietuvai tais laikais,jeigu puoli Zemaiti tai kazka nori nuslepti savo tevo darbelius,nieko viskas bus isaiskinta ,tik laiko klausimas, geda, kai vaikai dar drista kabinetis,kai tevas olia,lia

SUSIJUSIOS NAUJIENOS