ESO: dujų tiekimas Vilniaus centre atnaujintas visiems vartotojams | KaunoDiena.lt

ESO: DUJŲ TIEKIMAS VILNIAUS CENTRE ATNAUJINTAS VISIEMS VARTOTOJAMS

Dujų avarinės tarnybos darbuotojai penktadienio vakarą Vilniuje atnaujino dujų tiekimą visiems vartotojams. Jis buvo sutrikęs dėl incidento Žygimantų gatvėje.

„Atnaujinome dujų tiekimą visiems vartotojams. Paskutiniai pajungimai atlikti apie 17 valandą“, – BNS informavo valstybės valdomos „Ignitis grupės“ elektros ir gamtinių dujų skirstymo bendrovės ESO atstovė Rasa Juodkienė.

Kaip skelbta, dujų nuotėkis Žygimantų gatvėje esančioje statybvietėje įvyko prieš pietus, kai ekskavatorius, kasdamas žemę, kaip manoma, pažeidė dujų vamzdį. Dėl to daugiau nei šimtui vartotojų sutriko dujų tiekimas.

Atnaujinome dujų tiekimą visiems vartotojams. Paskutiniai pajungimai atlikti apie 17 valandą.

„ESO dujų avarinė tarnyba operatyviai lokalizavo dujų nuotėkį –užsuko dujų sklendę“, – rašoma valstybės valdomos „Ignitis grupės“ elektros ir gamtinių dujų skirstymo bendrovės ESO atstovės Rasos Juodkienės atsakyme BNS.

ESO dujų tarnyba didžiajai daliai vartotojų dujų tiekimą atstatė per mažiau nei dvi valandas nuo darbų pradžios. Dujų tiekimas buvo sutrikęs 89 buitiniams ir 12 nebuitiniams vartotojams.

Po pietų eismas atnaujintas, per įvykį žmonės nenukentėjo.

Iš statybvietės dėl avarijos buvo evakuoti ir darbininkai, Tilto ir Žygimantų gatvėse buvo ribojamas eismas, aplinkinių pastatų darbuotojai raginti užsidaryti langus.

LNK reportažas:

Priešgaisrinės apaugos ir gelbėjimo departamentas taip pat įspėjo gyventojus vengti buvimo lauke, nenaudoti atviro ugnies šaltinio, vengti naudoti elektros prietaisus.

GALERIJA

  • ESO: dujų tiekimas Vilniaus centre atnaujintas visiems vartotojams
  • ESO: dujų tiekimas Vilniaus centre atnaujintas visiems vartotojams
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS